Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare surpriză pentru Sven Goran Eriksson! Cine a ajuns să îl oferteze

Mutare surpriză pentru Sven Goran Eriksson! Cine a ajuns să îl oferteze
Comentarii

Suedezul de 70 de ani este favorit să devină antrenor al iranienilor de la Tractor Sazi. Interesant este că dacă va fi numit în funcţie, fostul selecţioner al Angliei, va înlocui un alt nume mare al fotbalului mondial, John Toshack.

Sven Goran Eriksson înşiră destinaţiile exotice în ultimii ani. Nordicul a antrenat doar în Asia din 2013 încoace însă acum va da China pe Iran. Eriksson a fost ofertat de oficialii clubului iranian Tractor Sazi care l-au demis pe John Toshack după ce echipa a fost eliminată devreme din Cupă. 

Suedezul se va "duela" pentru post cu fostul antrenor al lui Werder Bremen, Alexander Nouri, care a fost şi el contactat în vederea unei posibile preluări a formaţiei aflată pe locul 5 în campionatul intern după 7 runde jucate. 

Dacă va ajunge antrenor al "tractoriştilor" Eriksson va bifa a opta ţară în care antrenează de-a lungul carierei şi a doua din Asia, după China. 

Antrenorul de 70 de ani este liber de contract de mai bine de un an. mai exact, din iunie 2017, după despărţirea de chinezii de la Shenzen.  

 

 

Afla mai multe despre: erikssontractor saziiran 

viewscnt
Articole similare