Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea care a adus două trofee la Viitorul i se datorează lui Ianis Hagi. Ce l-a sfătuit fiul, pe tatăl lui în urmă cu mai mulţi ani şi a schimbat cursul istoriei

Mutarea care a adus două trofee la Viitorul i se datorează lui Ianis Hagi. Ce l-a sfătuit fiul, pe tatăl lui în urmă cu mai mulţi ani şi a schimbat cursul istoriei

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi a vorbit pentru FRFTV despre un moment delicat din istoria Viitorului, când el a intervenit şi i-a oferit lui Gheorghe Hagi un sfat care s-a dovedit extrem de preţios pentru echipa constănţeană.

Ianis Hagi a rememorat un moment important din istoria echipei FC Viitorul. În startul sezonului 2014-2015, când pe bancă era Bogdan Vintilă, iar echipa începuse cu rezultate extrem de slabe, având o singură victorie în primele nouă etape, Gheorghe Hagi s-a aflat într-un moment de cumpănă. Atunci, Ianis, împreună cu ceilalţi membri ai familiei, au venit cu soluţia salvatoare.

"A fost un moment când Viitorul a început un sezon extrem de slab, cred că în primele cinci, şase meciuri fusese doar un rezultat de egalitate. Schimbase antrenorul şi dorea să aducă pe cineva nou la echipă şi îl refuzaseră patru, cinci antrenori. Ştiu că eu, împreună cu familia i-am dat ideea - cât timp lui îi place atât de mult fotbalul şi e pasionat şi implicat la echipă, de ce să nu fie antrenor?

Am fost lângă el, i-am spus <de ce nu?> şi uitaţi că s-a ajuns la rezultate incredibile în aceşti zece ani. Am câştigat campionatul şi cupa", a declarat Ianis Hagi pentru FRFTV.

Hagi a devenit antrenor la Viitorul în luna septembrie a anului 2014, iar doi ani şi jumătate mai târziu echipa lui devenea campioană în Liga I.

Afla mai multe despre: ianis hagigheorghe hagiliga iviitorul 

viewscnt
Articole similare