Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea cu care Solskjaer vrea să se lupte pentru titlul în sezonul viitor! A pus ochii pe un fundaş super ofensiv

Mutarea cu care Solskjaer vrea să se lupte pentru titlul în sezonul viitor! A pus ochii pe un fundaş super ofensiv

Manchester United

Comentarii

Thomas Meunier este ţinta managerului norvegian pentru campania de mercato din această vară. Iniţial, diavolii erau interesaţi de Wan Bissaka, dar s-au reorientat considerând că au nevoie de mai multă experienţă pe postul de fundaş dreapta.

Meunier are 27 de ani şi joacă pentru PSG din vara lui 2016. A ajuns la campioana Franţei de la Brugge iar în tot acest timp cota lui a crescut exponenţial. Fundaşul este recunoscut pentru faptul că are o contribuţie importantă şi în faza ofensivă atât la PSG cât şi la naţionala Belgiei. Manchester United a devenit interesată de serviciile sale după ce Solskjaer pare să fi renunţat la aducerea lui Aaron Wan Bissaka, fotbalistul lui Crystal Palace în vârstă de 21 de ani.

Şi asta pentru că pe acest post managerul care tocmai a semnat prelungirea contractului cu gruparea de pe Old Trafford îi mai are ca soluţi pe Dalot şi Ashley Young. Primul este şi el foarte tânăr aşa că Solskjaer şi-a schimbat puţin strategia pentru a aduce un concurent pe post cu mai multă experienţă. Meunier este cotat la 35 de milioane de euro şi mai are contract cu PSG până în vara lui 2020. Până să se ocupe de transferurile sezonului viitor, Solskjaer pregăteşte returul cu Barca de marţi, din sferturile Ligii Campionilor. În Anglia, catalanii s-au impus cu 1-0. 

Afla mai multe despre: manchester unitedsolskjaermeunierpsgwan bissaka 

viewscnt
Articole similare