Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea iernii la Rapid! Pancu a confirmat discuţiile, iar fanii giuleştenilor visează cu ochii deschişi VIDEO

Mutarea iernii la Rapid! Pancu a confirmat discuţiile, iar fanii giuleştenilor visează cu ochii deschişi VIDEO

Rapid

Comentarii

Mutarea iernii la Rapid! Pancu a confirmat discuţiile pentru transferul lui Alexandru Ioniţă

După Valentin Alexandru, Rapid l-ar putea aduce şi pe Alex Ioniţă. Transferul lui Alexandru Ioniţă de la Craiova la Rapid depinde de mai multe detalii, inclusiv de dorinţa fotbalistului care a venit în Bănie de la CFR Cluj.

Alexandru Ioniţă la Rapid | Pancu a confirmat interesul pentru jucătorul Craiovei

La reunirea giuleştenilor, Daniel Pancu, tehnicianul formaţiei de sub Podul Grant a confirmat interesul şi discuţiile pentru transferul lui Alexandru Ioniţă: ”La Alex Ioniţă cred că e mai complicată situaţia, pentru că sunt cerinţe financiare pe care Rapid din Liga a 2-a nu le poate onora în acest moment, din câte ştiu eu, mai multe detalii vă poate da conducerea. E un jucător pe care mi-l doresc foarte mult dar în acelaşi timp câteva zile mai are la dispoziţie dacă poate să rezolve această situaţie, dacă nu, va trebui să ne reorientăm”

Rapid îl aşteaptă pe Ioniţă, dar până atunci certitudinea se cheamă Valentin Alexandru, unul dintre cei mai buni marcatori din liga secundă din ultimii ani. Un adevărat ”killer” în faţa porţii, fostul atacant de la Dunărea Călăraşi sau Gloria Buzău a semnat cu Rapid, dar Pancu anunţă că giuleştenii nu se vor opri aici cu achiziţiile: ”Pe lângă venirea lui Vali Alexandru, tipul de atacant pe care eu mi-l doream foarte mult şi unde cred eu că am suferit, vor mai veni doi jucători probabil, de acelaşi calibru, de aceiaşi valoare, jucători care să fie certitudini, jucători de care suntem siguri că randamentul lor va fi unul ridicat. Sunt convins că el se va adapta foarte repede pentru că e un jucător care a marcat foarte multe goluri la Liga a 2-a, cunoaşte foarte bine competiţia” a mai spus Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: daniel pancualexandru ioniţă 

viewscnt
Articole similare