Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mutarea secretă" la care lucrează Joan Laporta: "E îndrăgostit de jucător!". Ce transfer încearcă Barcelona

"Mutarea secretă" la care lucrează Joan Laporta: "E îndrăgostit de jucător!". Ce transfer încearcă Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Bryan Gil (20 ani), fotbalistul Sevillei - împrumutat la Eibar în LaLiga -, e marele vis al lui Joan Laporta, noul preşedinte al FC Barcelona. Presa din Spania a aflat că "Laporta e îndrăgostit de jucător", iar Barcelona îl urmăreşte de foarte mult timp. Mundo Deportivo, publicaţie apropiată de formaţia catalană, scrie despre interesul Barcelonei pentru transferul lui Bryan Gil.

Fotbalist polivalent care poate juca pe toate posturile din atac, Bryan Gil e pe "radarul" Barcelonei de foarte mult timp, iar Mundo Deportivo scrie că au fost intocmite peste 40 de rapoarte de scouting despre Bryan Gil, care în cele din urmă a ajuns la FC Sevilla. Sursa citată scrie că transferul lui Bryan Gil ar putea reprezenta "mutarea secretă" a lui Joan Laporta, omul care a fost reales pe şapte martie ca preşedinte al catalanilor.

Mai mult, Mundo Deportivo plusează şi spune că "Laporta e îndrăgostit" de fotbalistul Bryan Gil, datorită calităţilor sale şi a potenţialului pe care-l arată la o vârstă fragedă. În trecut, presa din Spania a mai scris despre interesul Barcelonei pentru transferul lui Gil, secretarul general Ramon Planes fiind cel care îl "monitorizează" atent pe tânărul spaniol.

Bryan Gil ar putea fi o nouă "bijuterie" care ajunge pe Camp Nou după intinerirea masivă a lotului, cu jucători precum Fati, Pedri, Ilaix Moriba, Araujo, Mingueza, Dest sau Eric Garcia, care urmează să ajungă la Barcelona liber de contract, în vară. Se pare că, potrivit spaniolilor, Joan Laporta vrea să-l transfere pe Bryan Gil înainte ca suma clauzei sale de reziliere să se ridice de la 35 la 150 de milioane de euro.



Bryan Gil apariţine de FC Sevilla şi e împrumutat la Eibar, în LaLiga, unde a jucat 20 de meciuri şi a marcat de trei ori, având în cont şi trei pase de gol.

Afla mai multe despre: bryan giltransferbarcelonajoan laporta 

viewscnt
Articole similare