Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu a dezvăluit numele fotbaliştilor de top care l-au felicitat că a devenit antrenor. Un câştigător al Balonului de Aur, pe listă!

Mutu a dezvăluit numele fotbaliştilor de top care l-au felicitat că a devenit antrenor. Un câştigător al Balonului de Aur, pe listă!

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu a început cu dreptul cariera de antrenor, luând şase puncte din primele sale trei meciuri. Voluntari nu este scăpată definitiv însă de grijile retrogradării, dar poate face un pas important în această privinţă dacă o învinge mâine pe Sepsi, de la ora 13:00, în direct la Telekom Sport 1.

La conferinţa de presă premergătoare acestui meci, Mutu a dezvăluit numele importante din fotbal care l-au felicitat în momentu când a preluat-o pe Voluntari. Pe listă se regăseşte şi Fabio Cannavaro, câştigător al Cupei Mondiale şi al Balonului de Aur în 2006.

"Mario Melchiot, care este comentator la Fox şi ştiţi că a jucat cu mine la Chelsea. Apoi Uche, care a fost în naţionala Nigeriei, chiar aseară am vorbit cu el. Cannavaro, ambii, şi Paolo şi Fabio" - s spus Adrian Mutu

Ce aşteptări are Adrian Mutu de la meciul cu Sepsi, unul în care FC Voluntari are şansa să se îndepărteze de zona retrogradării.

Afla mai multe despre: mutumelchiotchelseauchecannavaro 

viewscnt
Articole similare