Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu a fost în mare formă la conferinţa de presă! Şi-a pus la punct contestatarii: "Dacă e nevoie, învăţ şi imnul de la Rapid" + Replică pentru Pancu

Mutu a fost în mare formă la conferinţa de presă! Şi-a pus la punct contestatarii: "Dacă e nevoie, învăţ şi imnul de la Rapid" + Replică pentru Pancu

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a semnat cu Rapid un contract până în vara lui 2023. Azi a susţinut prima conferinţă de presă.

Mutu a fost în mare formă la conferinţa de presă! Şi-a pus la punct contestatarii: "Dacă e nevoie, învăţ şi imnul de la Rapid" + Replica pentru Pancu

Adrian Mutu a susţinut joi, după prânz, prima conferinţă de presă în noua funcţie, antrenor al formaţiei Rapid.

Mutu a semnat un contract până în vara lui 2023. Rapid a făcut anunţul oficial după demiterea lui Mihai Iosif.

Azi, în timpul unei conferinţe de presă, Mutu şi-a expus planurile pe care le are la Rapid şi a răspuns contestatarilor. 

"Sunt foarte bucuros că sunt aici, simt o mare responsabilitate pe umerii mei. Ştiu ce înseamnă Rapid. Voi da 100% pentru acest club, voi încerca să pun umărul la redresarea echipei. În ultimul timp a avut un parcurs nu aşa cum îşi doreau fanii.

Vreau să terminăm acest sezon regulat cu o victorie, iar după să începem play-out-ul. Am făcut ieri primul antrenament, cred că avem un grup cu care putem face lucruri bune. Am în echipă şi băieţi cu mare experienţă, foşti colegi. Cred că vom putea face lucruri frumoase.

Sunt un antrenor profesionist şi nu cred că un criteriu este că trebuie să fii rapidist adevărat pentru a antrena acest club. Rapid are un spirit poate unic în România, dar nu cred că e un criteriu în alegerea unui antrenor. Cel mai important este să faci treaba bine, să ai rezultate, pentru că d-aia eşti angajat. 

Dacă este nevoie, o să învăţ imnul, nu vreau să mi se strige numele. Dacă am rezultate şi merit, atunci da. Nu le cer nimic, nu am jucat la Rapid, am jucat un an la Dinamo. Sunt un român, nu mă identific cu nicio echipă. Când eram jucător nu puteam să mă gândesc că o să fie antrenorul Rapidului.", a declarat Adi Mutu. 

Staff-ul lui Adrian Mutu este format din:

Bogdan Pătraşcu (antrenor secund)

Eduard Stăncioiu (antrenor secund)

Mihai Nădăban (antrenor de portari)

Ciprian Niţă (analist video)

Roberto Buerrero (preparator fizic)

Mutu, despre reacţia lui Pancu: "Nu am eu ce să fac, nu a fost alegerea mea"

Mutu a vorbit şi despre comentariile făcute ieri de Daniel Pancu.

"Nu vreau să discut ceea ce a spus Pancu. Cred că atunci când faci o alegere în meseria asta se strică şi nişte prietenii. Nu am eu ce să fac, nu a fost alegerea mea. Atunci când am fost ales, atât patronul, cât şi preşedintele ştiau criteriile cu care m-au ales. Important e să avem rezultate şi să ducem Rapidul acolo unde îi e locul", a mai spus Mutu.

Afla mai multe despre: mutupancurapid 

viewscnt
Articole similare