Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu a izbucnit la conferinţa de presă din urma duelului cu FCSB: ”Arbitrul se urcă în maşină şi se duce acasă, iar noi răspundem cu locurile de muncă”

Mutu a izbucnit la conferinţa de presă din urma duelului cu FCSB: ”Arbitrul se urcă în maşină şi se duce acasă, iar noi răspundem cu locurile de muncă”

FC U Craiova

Comentarii

Adi Mutu a izbuncit la conferinţa de presă din urma meciului cu FCSB, după ce s-a simţit, din nou, defavorizat de arbitraj.

FCSB a învins-o, sâmbătă, scor 1-0, pe FC U Craiova. Keşeru a marcat unicul gol al meciului, de la punctul cu var, după ce Iulian Călin a acordat o lovitură de la 11 metri pentru intrarea lui Diallo asupra lui Creţu. Centralul nu acordase iniţial penalty, dar a făcut-o la atenţionarea asistentului.

Astfel, FCSB a luat toate punctele graţie loviturii de la 11 metri, iar Adi Mutu a tunat la conferinţa de presă. Antrenorul lui FC U a fost scandalizat de cele urmărite, mai ales că ”Briliantul” a tot avut plângeri în ultima vreme, cum că penalty-urile se acordă mult prea uşor împotriva echipei sale.

Mutu a izbucnit la conferinţa de presă din urma duelului cu FCSB

În primul rând nu a funcţionat arbitrajul în seara asta, aşa cum ar fi trebuit şi cum era normal, pentru noi în primul rând, penrtu că noi am fost cei defavorizaţi. E a treia oară în ultimele şapte etape când primim un penalty foarte uşor acordat.

Eu cred că arbitrajul a fost ruşinos, şmecheresc, spun după mai bine de 20 de ani de fotbal, ştiu să îl recunosc. Un rezultat de egalitate era echitabil. Ce să vorbesc cu arbitrul? Ne trebuie VAR neapărat, nu se poate aşa, sau poate ăsta este scopul, de a nu îl implementa, ca anumite personaje să îşi facă treaba.

Nu am ce să vorbesc cu un arbitru, el se urcă în maşină şi se duce acasă, iar noi răspundem cu locurile noastre de muncă, nu cred că ar trebui lăsată o aşa mare responsabilitate unor oameni. Universitatea Craiova merita mult mai multe puncte în acest început de campionat, au fost episoade decise de anumite personaje. De teren m-am săturat să vorbesc, nu sunt grădinar. Cine e responsabil să îl facă şi gata, vorbim prea mult de un teren.

(n.r. Înainte de meci, te-ai întreţinut cu MM şi Budescu. Ce aţi vorbit?) Ne-am salutat, că ne cunoaştem de atâţia ani şi nimic mai mult. Important nu e asta. Important e să scrieţi şi să vorbiţi despre arbitrajul ăsta şmecheresc şi nu numai. Asta vreau să scrieţi”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadi mutucraiova fcsb 

viewscnt
Articole similare