Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, atacat dur pentru o decizie făcută la Campionatul European U21: ”S-a întâmplat o nedreptate. Antrenorul o fi fost lovit”

Mutu, atacat dur pentru o decizie făcută la Campionatul European U21: ”S-a întâmplat o nedreptate. Antrenorul o fi fost lovit”
Comentarii

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, a lansat o critică la adresa lui Mutu, după ce selecţionerul U21 nu l-a folosit deloc pe Andrei Chindriş, fundaşul central al moldovenilor, la Campionatul European de tineret.

Valeriu Iftime a contestat o alegere făcută de selecţionerul mutu la Campionatul European de tineret. Fostul internaţional român a ales să înceapă toate partidele cu cuplul de fundaşi Paşcanu, Ciobotariu, în timp ce Drăguşin l-a înlocuit pe cel de-al doilea când s-a accidentat.

Astfel, Andrei Chindriş nu a prins niciun minut la turneul final, în ciuda faptului că acesta a disputat mai multe partide în calificări, iar Iftime nu a fost mulţumit de aceasta. Patronul moldovenilor a dezvăluit că absenţa fundaşului său din primul 11 i-a bulversat pe cunoscuţi şi că este de părere că Mutu a făcut alegerea greşită.

Mutu, atacat dur pentru o decizie făcută la Campionatul European U21

M-a întrebat multă lume despre Chindriş, de ce nu a jucat deloc la Euro. Toţi credeau că a fost accidentat şi a fost luat de milă în Ungaria. Nu a fost lovit, el a fost foarte bine din punct de vedere fizic şi mental. El nu a fost lovit, poate antrenorul o fi fost lovit.

Chindriş a jucat şapte meciuri în preliminarii, a dus greul calificării, era singurul care a jucat meci de meci în Liga 1. Ce s-a întâmplat în Ungaria a fost un lucru deplasat. Dar e treaba lui Mutu. Paşcanu a jucat, merita să fie titular.

Dar Ciobotariu a fost titular într-o singură partidă din preliminarii. Nu doar că abia a prins lotul, dar nici măcar nu joacă la echipa de club. Asta e treaba lui Mutu, el face echipa, dar eu rămân cu impresia că s-a întâmplat o nedreptate”, a spus Iftime, pentru sport.ro.

VIDEO | Rezumat FCSB - Craiova 0-0

Afla mai multe despre: echipa naţionalăeuropean u21adi mutuvaleriu iftimedenis ciobotariuandrei chindriş 

viewscnt
Articole similare