Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, de vină pentru înfrângerea cu Sepsi? Unde ar greşi ”Briliantul”: ”Jucătorul nu ştiu dacă înţelege şi sfârşeşti prin a pierde” | EXCLUSIV

Mutu, de vină pentru înfrângerea cu Sepsi? Unde ar greşi ”Briliantul”: ”Jucătorul nu ştiu dacă înţelege şi sfârşeşti prin a pierde” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă de Sepsi în a treia etapă a play-off-ului, iar Basarab Panduru a sugerat, în direct la Orange Sport, că anumite schimbări făcute de Adi Mutu ar putea fi motivul pentru care giuleştenii au pierdut la Sfântu Gheorghe.

Rapid avea nevoie de o victorie în a treia etapă a play-off-ului pentru a menţine orice fel de speranţă că poate cuceri titlul în anul centenarului, dar giuleştenii au pierdut fără drept de apel la Sfântu Gheorghe.

Sepsi a deschis scorul în prima repriză, prin Aleandru Tudorie, în urma unei gafe monumentale a lui Horaţiu Moldovan, înainte ca Marius Ştefănescu să dubleze avantajul pe final de meci.

”Jucătorul nu ştiu dacă înţelege şi sfârşeşti prin a pierde”

Giuleştenii au primit o şansă nesperată în prelungiri, după ce Bălaşa a comis un henţ în careu, dar Săpunaru a trimis mingea în tribune de la punctul cu var, iar meciul s-a încheiat 2-0.

Invitat în studioul Orange Sport în urma jocului, Basarab Panduru a notat că Rapid traversează cea mai proastă perioada a sa din acest sezon, atingând şi borna de cinci meciuri fără victorie.

Fostul ”tricolor” a sugerat că Adi Mutu ar putea fi învinuit, din cauza faptului că insistă cu anumite schimbări tactice, de sistem, pe faza ofensivă şi pe cea defensivă.

Mutu, de vină pentru înfrângerea cu Sepsi?

”(n.r. Rapid arată cel mai rău de până acum) Da, o cam vezi în ultimul timp, nu la rezultate, pentru că ultimele două rezultate sunt ok, jocul e cât de cât bun, te aşteptai în seara asta să meargă la ultima clasată din play-out şi să câştige, nu o face şi ajunge Rapid la cinci meciuri fără victorie.

Pentru prima dată în campionat când nu câştigă cinci meciuri, trei înfrângeri, două rezultate de egalitate. Sepsi îşi joacă cartea şi reuşeşte să câştige.

Rapid a părut în prima repriză că are 4 apărători, dar pe fază de atac trei, Emmers vine mult în stânga, Onea merge mult în dreapta face aşa un 3-4-2-1.

La un moment dat, merge o schimbare din asta, când eşti condus, să egalezi, dar aşa, pe termen lung, cu schimbări de poziţie, jucătorul nu ştiu dacă înţelege şi sfârşeşti prin a pierde meciurile”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare