Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, despre "conflictul" cu Hagi: "Îl respect foarte mult, dar nu trebuie să fiu şi de acord cu ce spune"

Mutu, despre "conflictul" cu Hagi: "Îl respect foarte mult, dar nu trebuie să fiu şi de acord cu ce spune"

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu spune că declaraţiile sale în ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Hagi au fost mult exagerate şi consideră că nu se află în vreun conflict cu fostul lider al Generaţiei de Aur.

Totuşi, tehnicianul celor de la Voluntari spune că respectul pe care i-l poartă lui Hagi nu se traduce şi prin obligaţia de a fi mereu de acord cu ce declară fostul mijlocaş.

Mutu spune că nu a vorbit încă cu Hagi, dar nici nu are motive prea mari să o facă, în condiţiile în care acesta a avut un diferend cu selecţionerul Cosmin Contra, nu cu el.

"Nu am vorbit cu Gică, o să vorbim când o să ne vedem. Nu am spus că Gică Hagi este penibil. Am spus că e un lucru penibil, e o diferenţă. Este o persoana pe care o respect foarte mult. Nu cred că ar trebui să ne sunam, nu cred că avem ceva de discutat în afară de "Ce mai faci?". Sper că a rezolvat problemele cu Contra, cu mine nu are nicio problemă. Eu ţin la Gică la fel ca înainte! Îl respect, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu şi de acord cu ce spune Gică", a declarat Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Cu umor, Mutu spune că îşi doreşte să ajungă şi el în punctul în care să se poată declara nemulţumit de selecţia făcută de Contra, deoarece acest lucu ar însemna că ar avea sub comandă jucători de top.

"Să dea Dumnezeu, înseamnă că am o echipă competitivă, cu jucători importanţi! Să spun acum că sunt supărat pe Cosmin că nu mi-a luat jucători la echipa naţională, ar fi penibil. Aşa că nu o să o fac", a mai declarat Mutu.

Afla mai multe despre: mutuhagicontra 

viewscnt
Articole similare