Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu e cel mai căutat posibil antrenor din Liga 1 | O altă echipă l-a sunat pe "Briliant", dar a refuzat: "E prea departe de Bucureşti!"

Mutu e cel mai căutat posibil antrenor din Liga 1 | O altă echipă l-a sunat pe "Briliant", dar a refuzat: "E prea departe de Bucureşti!"

FC Botoșani

Comentarii

Oficialii celor de la FC Botoşani l-au sunat pe Adrian Mutu pentru a-i propune postul de "principal", aceştia fiind nemulţumiţi de ultimele rezultate ale lui Costel Enache la echipa din Moldova.

După ce-a fost propus la Astra, Chiajna şi FC Voluntari, Adrian Mutu, a fost la un pas să-şi găsească echipă în urmă cu câteva zile. Directorul sportiv al echipei naţionale a fost sunat de către cei de la FC Botoşani, cei care i-au propus postul de "principal" chiar de acum, nu din vară!

"A existat o discuţie între cei doi în care au abordat mai multe aspecte despre preluarea echipei de către Adi. Au fost puse pe hârtie mai multe idei, dar până la urmă Mutu a decis să rămână sub contract cu Federaţia Română de Fotbal şi să-şi continue munca la echipa naţională. Motivul a fost că mai are timp, că e la început de drum, că nu se grăbeşte şi că oricum distanţa faţă de Bucureşti e foarte mare. Ar sta mai mult plecat de-acasă, de lângă soţie şi copii", spun cei din cadrul echipei de la Botoşani pentru Gazetă.

"Trebuie să capăt experienţă în antrenorat. Într-adevăr, dacă aş avea o ofertă care m-ar convinge, aş accepta-o, pentru că ăsta e lucrul pe care vreau să-l fac. Pasiunea mea e fotbalul. Cred că, prin experienţa acumulată, pot ajuta jucătorii români să ajungă fotbalişti la un înalt nivel", spunea Mutu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian mutuliga 1ofertediscutiiantrenor 

viewscnt
Articole similare