Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu: "Eu i-am făcut echipa lui Bratu!" Răspunsul dinamovistului a venit imediat: "Probabil n-a avut timp să vadă asta"

Mutu: "Eu i-am făcut echipa lui Bratu!" Răspunsul dinamovistului a venit imediat: "Probabil n-a avut timp să vadă asta"

Superliga

Comentarii

Dinamo - FC Voluntari, miercuri, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1. Toate fazele video se văd în timp real pe www.telekomsport.ro.

Florin Bratu spune că nu a fost deranjat de afirmaţia lui Adrian Mutu, care a precizat înainte de meci că Dinamo nu are necunoscute pentru el în condiţiile în care el i-a "făcut" această echipă actualui tehnician. Totuşi, Bratu a ţinut să-i atragă atenţia tehnicianului de la FC Voluntari că lucrurile s-au schimbat radical în lunile trecute de când acesta a renunţat la funcţia de manager general al roş-albilor.

"Probabil că Adi, fiind preocupat cu ceea ce se întâmplă la Voluntari, având această presiune a rezultatelor, a punctelor, probabil că nu şi-a dat seama şi n-a avut timp să vadă că la Dinamo nu mai e aceeaşi echipă pe care o ştia el.

Cu toţii greşim, şi eu mai greşesc câteodată sub influenţa emoţională în diferite situaţii, chiar nu sunt supărat deloc pe declaraţia dată de el. Însă trebuie să ne gândim că eu am găsit aici nişte jucători ca Mihai Popescu, Corbu, Olteanu, Nistor, Daniel Popa, jucători care în trecut nu erau la Dinamo şi care, iată, sub baghetuţa mea au reuşit să crească şi au reuşit să practice un fotbal plăcut, un fotbal ofensiv, să aibă încredere.

Eu ştiu că erau jucători ca şi... Cei despre care vorbeşte Adrian Mutu, Albin, Bokila, Nascimento, Rivaldinho, dar atunci erau jucătorii aceştia pe care i-a adus sau au venit sub mandatul lui de director general, dar acum sunt total schimbate datele problemei"
, a declarat Florin Bratu într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: adrian mutuflorin bratudinamovoluntari 

viewscnt
Articole similare