Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, genial la interviul de după meciul cu Juventus: ”Asta e singura decizie cu care am fost de acord”. Ce spune despre Sânmărtean

Mutu, genial la interviul de după meciul cu Juventus: ”Asta e singura decizie cu care am fost de acord”. Ce spune despre Sânmărtean

FC Voluntari

Comentarii

Voluntari a pierdut cu Juventus, scor 0-1, iar Adi Mutu a bifat prima înfrângere din cariera de antrenor. La final, antrenorul Voluntariului a glumit pe seama eliminării sale din ultimele secvenţe ale partidei.

Trimis în tribune de Iulian Călin, Adrian Mutu a comentat decizia centralului la finalul partidei, acolo când i-a dat dreptate arbitrului, dar l-a taxat, în acelaşi timp, pentru un penalty neacordat.

”Mi s-a spus că a fost penalty la Bălan, dar asta contează mai puţin. Sunt dezamăgit că ne-a bătut o formaţie care n-a avut nicio ocazie de poartă. N-am fost destul de răi, în sensul bun, în faţa porţii pentru a marca.

Mi-a zis că am călcat cu piciorul stâng în teren când am degajat şi d-aia m-a eliminat. Ce pot să zic? Asta este singura decizie a lui cu care sunt de acord.

Am încredere în continuare pentru Sânmărtean, am încredere în el. Nu mă aşteptam să joace tot meciul, dar mă bucur că a făcut-o. A jucat bine şi va juca şi mai bine când va fi 100% din punct de vedere fizic.

Trebuie să avem mai multă răbdare, pentru că baloanele astea lungi pe care le dăm nu ne ajută cu nimic, mai ales dacă dăm de o apărare puternică. Dar e abia al doilea meci, vom avea timp să rezolvăm toate problemele astea pe viitor”, a spus Adrian Mutu

Afla mai multe despre: mutuvoluntarijuventus 

viewscnt
Articole similare