Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu învins la Voluntari: ”Există puţină frustrare. Am condus meciul de la un cap la altul” Care este situaţia lui Bauza

Mutu învins la Voluntari: ”Există puţină frustrare. Am condus meciul de la un cap la altul” Care este situaţia lui Bauza

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mutu s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale în partida de la Voluntari.

FC Voluntari a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1.

Au marcat: Lopes ’47, Armaş ’78 / Bălan ‘87

”Puţină frustrare există. Câteodată, nu înţeleg fotbalul. În seara asta, am fost echipa care a condus de un cap la altul meciul şi am pierdut. Echipa s-a exprimat bine, sunt mulţumit de felul în care au jucat, de felul în care au luptat. Am avut posesia încercând să ajungem la poartă. Am primit acel gol foarte frumos şi poate trebuia să fim mai atenţi la golul doi. Dar cred că meritam mai mult de la jocul ăsta. Echipa se exprimă aşa cum îmi doresc, suntem pe drumul bun.” a spus la finalul meciului, Adrian Mutu, antrenorul formaţiei FC U Craiova 1948.

”Rezultatul contează şi vrem să adunăm puncte, dar şi modul în care joci contează.

Bauza are o entorsă, dar Raicea a intrat şi a făcut-o bine. În general am făcut un meci bun.” a mai adăugat tehnicianul formaţiei din Bănie.

Tot la finalul partidei, căpitanul oltenilor, Dragoş Albu a mărturisit: ”Am pierdut, însă consider că nu meritam să pierdem, am avut ocazii şi chiar cred că puteam să scoatem mult mai mult de la acest meci. Lăsând la o parte scorul, cred că meritam să câştigăm”

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare