Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, un antrenor fericit: "Ce trăiesc acum, de două luni, m-a călit vreo doi ani!" Cum ar fi executat el penaltiul din final

Mutu, un antrenor fericit: "Ce trăiesc acum, de două luni, m-a călit vreo doi ani!" Cum ar fi executat el penaltiul din final

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul Adrian Mutu a mărturisit că scurta perioadă petrecută la FC Voluntari l-a maturizat foarte mult şi că are mare încredere că va reuşi să salveze echipa de la retrogradare.

"Sincer, ce trăiesc acum, de aproape două luni, m-a călit vreo doi ani. Am avut curaj şi îmi asum responsabilitatea pentru rezultatul final. Am încredere mare că vom rămâne în prima ligă. Şi pentru un antrenor cu experienţă ar fi fost greu. Sper să fim mult mai atenţi. Presiunea, lipsa de experienţă fac să fie multe greşeli personale. Trebuie să lucreze ei cu ei înşişi. Avem nevoie de mult mai multă responsabilitate", a declarat Mutu, la Telekom Sport.

FC Voluntari a obţinut o remiză cu Juventus Bucureşti, scor 2-2, în urma unui penalti controversat transformat de Florin Cernat. Mutu este convins că arbitrul Sebastian Colţescu a luat decizia corectă.

"A fost penalty clar. L-a lovit în mână. Am văzut şi eu de pe bancă. N-am văzut nici 11 metri, m-am întors cu spatele. Înainte dădeam scăriţă în momentele astea, acum nu mai pot să mă uit", a adăugat tehnicianul Voluntariului.

Pentru menţinerea în Liga 1, FC Voluntari va evolua contra echipei Chindia Târgovişte, locul trei din a doua ligă. "Mai avem o dublă şi aici nu trebuie să greşeşti. Este o echipă care a făcut peste 60 de puncte în liga a doua. E o echipă bună. Trebuie să fim concentraţi, să nu mai facem greşeli în apărare", a mai spus Mutu.

Mutu a avut şi un mesaj pentru finul său Adrian Neaga, care a retrogradat împreună cu ACS Poli Timişoara în liga secundă: "Capul sus, să meargă înainte! Asta este viaţa! Ştia şi el foarte bine la ce s-a înhămat, la fel ca mine".

Formaţia ACS Poli Timişoara a învins Concordia Chiajna, scor 1-0, sâmbătă, în deplasare, dar a retrogradat în Liga II, în timp ce FC Voluntari a remizat cu Juventus Bucureşti, scor 2-2, şi va evolua în barajul de menţinere în prima divizie.

Afla mai multe despre: mutuprintvoluntari 

viewscnt
Articole similare