Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu vrea să-şi dea demisia de la Federaţie! Dezvăluiri în exclusivitate: "Am vorbit cu Adi şi a recunoscut!"

Mutu vrea să-şi dea demisia de la Federaţie! Dezvăluiri în exclusivitate: "Am vorbit cu Adi şi a recunoscut!"

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu a obţinut licenţa ”A” şi poate fi antrenor secund la orice formaţie din Liga I. ”Briliantul” a fost singurul candidat care a obţinut 10 pe linie la cursurile UEFA.

Actualul manager sportiv de la FRF a luat 10 la toate probele şi a obţinut licenţa ”A” fără absolut nicio emoţie! Mutu a spus de mai mult timp că îşi doreşte să ajungă antrenor, iar funcţiile de conducere sunt doar ceva provizoriu în cariera sa. Alături de Mutu, foşi fotbalişti precum Tibi Bălan sau Nicolae Grigore au absolvit şi ei cursurile şi au obţinut licenţa. Giani Kiriţă, înscris şi el, nu s-a prezentat la nicio probă!
 
Invitat la Telekom Sport, Florin Prunea susţine că a vorbit cu oficialul FRF, iar acesta din urmă i-a transmis că vrea să urmeze o carieră în antrenorat, mai ales că recent a obţinut Licenţa A de antrenor. "Am vorbit cu Mutu şi a recunoscut că nu-i place ceea ce face şi vrea să fie antrenor. Lucrurile sunt clare. Mi-a zis că n-a avut ce face. A zis clar că nu-i place, a fost pus în această poziţie numai că este campanie electorală", a spus Prunea. 
 
Adrian Mutu a fost numit manager sportiv la FRF în urmă cu patru luni.

Afla mai multe despre: adrian mutuflorin pruneadeciziedemisieplecarefrfanunt 

viewscnt
Articole similare