Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu vrea să-şi retrogradeze finul! Neaga: "Mi-a zis să mă bucur până vineri..." Dialogul purtat de cei doi înainte de meciul direct :)

Mutu vrea să-şi retrogradeze finul! Neaga: "Mi-a zis să mă bucur până vineri..." Dialogul purtat de cei doi înainte de meciul direct :)

Superliga

Comentarii

Buni prieteni încă din copilările, Adrian Mutu şi Adrian Neaga vor fi faţă în faţă pentru prima dată ca antrenori, însă cei doi foşti colegi de la FC Argeş tratează cu umor situaţia şi se înţeapă amical înainte de meci.

Neaga a dezvăluit că a vorbit cu Mutu la telefon, iar "naşul" i-a transmis că se mai poate bucura doar până la ora meciului direct.

ACS Poli Timişoara - Voluntari se joacă vineri, de la 18:00, în direct pe Telekom Sport. Ambele echipe se află în lupta pentru evitarea retrogradării şi ar putea face schimb de locuri în clasament, în cazul unei victorii a bănăţenilor.

Poli Timişoara e pe locul 6 în play-out, care trimite la baraj, cu 19 puncte, la egalitate cu Concordia Chiajna, echipă aflată pe primul loc direct retrogradabil. FC Voluntari are 21 de puncte şi ocupă locul 5 în play-out.

"Sperăm într-o nouă victorie, suntem conştienţi de importanţa acestui meci.

Da, am vorbit chiar ieri dimineaţă (n.r. cu Mutu). Am râs puţin şi i-am zis dacă foloseşte aceeaşi echipă. Şi el mă întreba de doi jucători de la noi. Glumim. Chiar dacă avem oportunitatea să ne întâlnim şi înainte de meci, suntem prieteni de la opt ani, este şi naşul meu de cununie, naşul copilului. Vom fi adversari doar cele 90 de minute

Normal, mi-a zis să mă bucur până vineri. Eu sper să mă bucur şi după ziua de vineri",
a declarat Adrian Neaga înainte de meciul de vineri.
 

Afla mai multe despre: mutuneagavoluntaritimisoara 

viewscnt
Articole similare