Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MVP-ul din Irlanda - România i-a lăudat pe „stejari” după meci: „Bine aţi venit la Cupa Mondială!”

MVP-ul din Irlanda - România i-a lăudat pe „stejari” după meci: „Bine aţi venit la Cupa Mondială!”

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby a României a debutat, sâmbătă, cu o înfrângere dură la Cupa Mondială de rugby, scor 8-82 cu Irlanda, la Bordeaux. Echipa Irlandei este liderul mondial.

Peter O'Mahony a fost considerat cel mai bun jucător al meciului, iar irlandezul a ţinut să-i laude pe jucătorii noştri, considerând că „stejarii” au făcut un meci chiar foarte bun.

„A fost un meci dificil, România merită multe laude. Aţi văzut că jucătorii s-au ridicat la un nivel bun, în primele două-trei minute ne-au pus sub o presiune considerabilă, ne-au ţinut la respect. 

A fost un apel la trezire pentru noi, gen: «Bine aţi venit la Cupa Mondială!». Toate echipele sunt aici pentru a-şi etala cea mai bună versiune, cred că România a reuşit astăzi.

Pentru noi a fost o plăcere să jucăm astăzi aici, fanii au creat o atmosferă frumoasă. E ceva special, consider că este o onoare să port acest tricou. Avem un grup special şi mă bucur de fiecare moment”, a spus Peter O'Mahony după meci.

România, învinsă clar de Irlanda

Pe Stade de Bordeaux, pentru Stejari a punctat Rupanu – eseu ‘3 şi lovitură de pedeapsă ’21.

Irlandezii au obţinut victoria cu punctele reuşite de:

Eseuri - Jamison Gibson-Park (5'), Hugo Keenan (13'), Tadhg Beirne (17'), Bundee Aki (34', 75'), Johnny Sexton (40', 62'), Rob Herring (45'), Peter O'Mahony (50', 70'), Joe McCarthy (67')

Transformări - Johnny Sexton (6', 13', 36', 40', 46', 51', 63'), Jack Crowley (68', 72', 75')

Afla mai multe despre: rugbyromaniairlanda 

viewscnt
Articole similare