Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a convins în Liga 1, dar a semnat cu o echipă dintr-un campionat puternic şi va juca alături de fiul lui Zidane!

N-a convins în Liga 1, dar a semnat cu o echipă dintr-un campionat puternic şi va juca alături de fiul lui Zidane!

Superliga

Comentarii

Senegalezul Oumar Diakhite a fost cedat de Sepsi Sf Gheorghe, dar şi-a găsit repede echipă.

Fundaşul care măsoară 1.90 m a semnat cu portughezii de la Desportivo Aves, formaţie din prima ligă portugheză. La noua sa echipă, Diakhite va fi coechipier cu Enzo Zidane, fiul antrenorului de la Real Madrid.

La Sf. Gheorghe, Oumar Diakhité a jucat în 4 meciuri din actuala stagiune, trei dintre ele în Liga 1 şi unul în Cupa României.

Fundaşul a mai jucat în Portugalia pentru echipe ca Estoril şi Olhanense şi a mai trecut în cariera sa pe la Orlando City şi Kazma Sporting Club. Senegalezul este cotat la 200 de mii de euro, iar impresarul său este acelaşi ca cel care se ocupă de interesele lui Vinicius Junior de la Real Madrid sau Gabriel Martinelli de la Arsenal Londra.

Celea, înlocuitorul lui Diakhite la Sepsi

Clubul Sepsi a anunţat pe pagina oficială de Facebook, transferul fundaşului central Daniel Marinel Celea, care a jucat ultima oară pentru CS Mioveni. El este fotbalistul care îl înlocuieşte pe senegalez în viziunea lui Leo Grozavu.

Noul fundaş al lui Sepsi a mai evoluat în carieră, printre altele, şi la Pandurii Târgu Jiu şi UTA Arad. Jucătorul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe 3 ani şi jumătate cu clubul din Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: oumar diakhite 

viewscnt
Articole similare