Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a convins la U Craiova, dar se descurcă de minune în prima ligă din Portugalia. Din sezonul viitor poate ajunge în La Liga!

N-a convins la U Craiova, dar se descurcă de minune în prima ligă din Portugalia. Din sezonul viitor poate ajunge în La Liga!galerie foto
Comentarii

Portughezul Andre Santos nu a impresionat în Bănie. O face acum la Belenenses, în prima ligă din Portugalia.

În vârstă de 30 de ani, Andre Santos a venit la U Craiova în 2018 şi a debutat ca titular într-un meci câştigat de olteni, 1-0 contra formaţiei Astra Giurgiu. Portughezul a strâns în cele din urmă 7 meciuri pentru formaţia craioveană, fără să rupă însă gura târgului.

Andre Santos, dezmăgitor la U Craiova, bun în Liga Sagres

Un fotbalist talentat, dar cu destule probleme medicale, Santos nu s-a impus la U Craiova şi a plecat gratis de la gruparea olteană. Şi-a găsit rapid angajament în Portugalia, acolo unde a semnat cu Belenenses.

Nu a găsit clubul într-o situaţie prea bună. În octombrie anul trecut, Belenenses SAD şi-a pierdut în instanţă dreptul de proprietate intelectuală asupra numelui, emblemei şi simbolurilor clubului. Din martie, unul dintre cluburile vechi şi cunoscute ale Portugaliei are altă emblemă, pentru a se diferenţia de clubul original.

Santos şi-a văzut însă liniştit de drum, iar in actuala stagiune a bifat 9 meciuri pentru noua sa echipă, marcând un gol. Portughezii îi laudă evoluţiile din ultima vreme, cu toate că Andre Santos a avut o prestaţie ştearsă în partida pierdută de Belenenses, 0-5 contra fostei adversare a FCSB-ului, Vitoria Guimaraes.

Andre Santos (30 de ani) mai are doar câteva luni de contract cu Belenenses, iar presa portugheză scrie că fostul mijlocaş defensiv al Craiovei ar urma să plece în vară, către o nouă destinaţie.

Este dorit de Fuenlabrada, formaţie din liga a doua spaniolă, care se bucură de un debut excelent de campionat. Gruparea madrilenă este pe 4 în Segunda Division şi speră la unul dintre locurile care o pot duce la barajul pentru promovarea, în premieră, pe prima scenă a fotbalului iberic. Andre Santos a mai jucat în Spania pentru Deportivo la Coruna în sezonul 2012-2013.

În cariera sa, Santos a mai evoluat pentru Sporting Lisabona, Mets sau Uniao Leiria printre altele, iar în 2011 a bifat şi două selecţii în naţionala mare a Portugaliei.

Afla mai multe despre: andre santosu craiova 

viewscnt
Articole similare