Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a fost bun pentru Liga 1, dar 5 formaţii de Premier League se bat pentru el! Incredibil la ce nivel a ajuns jucătorul GONIT din România după ce a jucat la două echipe

N-a fost bun pentru Liga 1, dar 5 formaţii de Premier League se bat pentru el! Incredibil la ce nivel a ajuns jucătorul GONIT din România după ce a jucat la două echipe

Superliga

Comentarii

Wilfried Kanon a plecat din România fără să impresioneze. Ba chiar, la ultimele sale minute pentru Corona Braşov a fost arătat cu degetul pentru prestaţiile sale.

Fundaşul a atras totuşi atenţia celor de la Dinamo, însă după experienţele Gloria Bistriţa şi Corona Braşov a ales să plece din fotbalul românesc. Wilfried Kanon a semnat cu olandezii de la Den Haag, unde a explodat pur şi simplu!

Ivorianul a debutat în naţionala Coastei de Fildeş în 2015 şi a devenit Campion al Africii cu această reprezentativă. În total are 34 de selecţii pentru naţionala ţării sale şi un gol, marcat pe 4 februarie 2015. În Olanda, Kanon a bifat peste 130 de meciuri pentru Den Haag, adică de aproape 5 ori mai multe decât în experienţele Gloria  Bistriţa şi Corona Braşov împreună.

Ajuns la 25 de ani, Kanon este unul dintre liderii lui Den Haag şi a atras atenţia cluburilor din Premier League. Pentru început, Crystal Palace şi Everton l-au trecut pe radarul lor. The Sun scrie sâmbătă că ivorianul este dorit şi de alte trei cluburi puternice din Albion. Leicester, Newcastle şi Southampton îl monitorizează atent şi foarte probabil vor duce o bătălie reală pentru semnătura sa.

Kanon este cotat în acest moment la 2.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt. Olandezii scriu că Den Haag nu se va despărţi de el pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

  • 31 de meciuri a jucat Kanon pentru Den Haag în stagiunea trecută
  • Ivorianul a plecat liber de contract din România
  • Kanon poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş lateral stânga sau mijlocaş defensiv
  • 30 de meciuri a strâns în Liga 1

Afla mai multe despre: wilfried kanon,  

viewscnt
Articole similare