Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a mai avut răbdare! Eden Hazard vorbeşte deja ca un jucător al lui Real Madrid: "Sunt foarte fericit că s-a întors Zidane"

N-a mai avut răbdare! Eden Hazard vorbeşte deja ca un jucător al lui Real Madrid: "Sunt foarte fericit că s-a întors Zidane"
Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al echipei Chelsea, Eden Hazard, s-a declarat bucuros că Zinedine Zidane a revenit pe banca lui Real Madrid, club care îl doreşte cu insistenţă pe jucătorul belgian.

"Nu sunt jucătorul Realului, dar ca fan al lui Zidane, sunt fericit că s-a întors, pentru că fotbalul are nevoie de Zidane. E bine pentru Real Madrid şi pentru fanii săi, dar nu şi pentru celelalte echipe, pentru că Zinedine Zidane câştigă mult, aşa că va fi dificil", a spus Eden Hazard, pentru RMC Sport.

Hazard a refuzat să vorbească despre viitorul său, deşi a lăsat de înţeles că nu va continua la Chelsea.

"Nu vreau să vorbesc acum despre viitorul meu. Există fel şi fel de zvonuri, dar mai am o lună la Chelsea. Finalul sezonului ar putea fi minunat dacă vom câştiga Europa League şi ne vom califica în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Va trebui să dăm totul şi apoi vom vedea ce se va întâmpla", a adăugat Hazard.

Aflat la Chelsea din 2012, Eden Hazard va intra în vară în ultimul an de contract cu formaţia londoneză. Conform presei spaniole, el ar avea deja un acord cu Real Madrid, echipă faţă de care şi-a exprimat de nenumărate ori simpatia.

 

Afla mai multe despre: hazard 

viewscnt
Articole similare