Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a păţit-o doar Messi. :) În Spania au fost publicate şi contractele mai multor vedete TV. Care este cel mai mare salariu

N-a păţit-o doar Messi. :) În Spania au fost publicate şi contractele mai multor vedete TV. Care este cel mai mare salariu

Diverse

Comentarii

Presa din Spania a dezvăluit şi cele mai mari salarii ale vedetelor TV, după ce săptămâna trecută a fost publicat contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona.

Publicaţia marca.com, care citează Business Insider, a făcut cunoscute cele mai mari salarii pe care le plătesc televiziunile din Spania. Dezvăluirile vin în contextul în care săptămâna trecută a fost publicat contractul pe care Leo Messi îl are la FC Barcelona, prin care poate câştiga peste 500 de milioane de euro în cinci ani.

Cine sunt vedetele TV cu cele mai mari salarii din Spania

Acum, a venit rândul vedetelor de televiziune să se vadă cu contractele făcute publice. Cel mai mare salariu al unei vedete TV este ridicat de Pablo Motos, care lucrează pentru televiziunea Cuatro, unde realizează emisiunea ”El Hormiguero”. Motos este plătit cu 25.000 de euro pe ediţie, adică 4 milioane de euro pe an.

Cele mai mari salarii din televiziunile din Spania:

1. Pablo Motos - televiziunea Cuatro - 4 milioane de euro pe an

2. Ana Rosa Quintana - Telecinco - aproape 4 milioane de euro pe an


3. Jorge Javier Vazquez - Telecinco - 3 milioane de euro pe an
4. Jesus Vazquez - Cuatro - aproape 3 milioane de euro pe an
5. Susanna Griso - Antena 3 Spania - două milioane de dolari pe an

 

Afla mai multe despre: vedete tv 

viewscnt
Articole similare