Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a prins lotul pentru Cupa Mondială şi şi-a anunţat retragerea de la naţională, la doar 30 de ani: ”Sunt dezamăgit!”

N-a prins lotul pentru Cupa Mondială şi şi-a anunţat retragerea de la naţională, la doar 30 de ani: ”Sunt dezamăgit!”

Cupa Mondială

Comentarii

La doar 30 de ani, Sandro Wagner a anunţat că se retrage din naţional Germaniei. Atacantul lui Bayern Munchen este nemulţumit de faptul că Joachim Low nu l-a inclus în lotul Germaniei pentru Cupa Mondială.

Sandro Wagner este al doilea marcator de la Bayern, cu 15 goluri, după Lewandowski. În campionat, a marcat de 12 ori în 25 de apariţii. Cu toate acestea, Joachim Low a considerat că atacantul de 30 de ani nu este o soluţie pentru Cupa Mondială. În schimb, i-a luat pe Timo Werner (Leipzig), Mario Gomez (Stuttgart) şi Nils Petersen (Freiburg).

Alegerile făcute de selecţionerul Germaniei l-au dezamăgit pe Sandro Wagner, care a anunţat că nu va mai onora convocările la naţională: ”Pentru mine, este clar că nu există potrivire cu echipa de antrenori (n.r. de la naţională), deoarece am fost mereu deschis, corect şi direct. Aş minţi dacă aş spune că nu sunt dezamăgit. Cupa Mondială ar fi fost ceva senzaţional”, a declarat atacantul lui Bayern Munchen.

Cu toate acestea, Sandro Wagner speră că Germania va reuşi să câştige din nou Cupa Mondială: ”Sper să revină de acolo cu titlul mondial”.

Afla mai multe despre: sandro wagnerbayern munchengermania 

viewscnt
Articole similare