Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a uitat-o pe Serena Williams. Americanca, pusă la un punct de o jucătoare importantă din circuitul WTA: "Iartă-mă, Serena!"

N-a uitat-o pe Serena Williams. Americanca, pusă la un punct de o jucătoare importantă din circuitul WTA: "Iartă-mă, Serena!"

Tenis

Comentarii

Johanna Konta a vorbit despre scandalul pe care l-a provocat Serena Williams în finala de la US Open, în urmă cu trei luni. Jucătoarea britanică e sigură că fostul lider mondial a greşit în disputa pe care a avut-o cu arbitrul Carlos Ramos.

"Nu există dreptate absolută. Trebuie să luăm în calcul mai multe lucruri. În primul rând, arbitrul de scaun a avut dreptate. Patrick Mouratoglou a recunoscut că i-a oferit indicaţii.

Apoi, trebuie să luăm în calcul şi faptul că emoţiile sunt mult mai mari într-un astfel de meci, cu trofeul pe masă. Suntem oameni, iar finala de la US Open a dovedit asta şi despre Serena. A simţit din plin stresul şi a reacţionat.

Întorcându-ne la arbitrul Carlos Ramos, ţin să precizez că este unul dintre cei mai stricţi din circuit. Îi sancţionează la fel şi pe Nadal sau Djokovic. Sunt adepta egalităţii între genuri, dar nu mi se pare normal ca atunci când nu-ţi place ceva să te refugiezi în această scuză. Iartă-mă, Serena, dar nici nu poate fi vorba de sexism", a declarat Konta pentru The Guardian.

La începutul lunii septembrie, Serena Williams a creat un scandal uriaş în finala turneului de Grand Slam de la US Open. Americanca s-a arătat nemulţumită de deciziile luate de arbitrul de scaun al partidei, Carlos Ramos (DETALII AICI).

Afla mai multe despre: serena williamsus opentenis 

viewscnt
Articole similare