Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-ai buget, la jumătatea campionatului nu vine nimeni!". I se cere demisia degeaba lui Ovidiu Burcă? | EXCLUSIV

"N-ai buget, la jumătatea campionatului nu vine nimeni!". I se cere demisia degeaba lui Ovidiu Burcă? | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

În direct la Orange Sport, Cristi Pulhac (39 de ani) a vorbit despre situaţia de la Dinamo după egalul cu Poli Iaşi, 0-0 pe Arena Naţională.

Suporterii lui Dinamo i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă, antrenorul care a promovat nesperat echipa în Superligă după doar un sezon în Liga 2, însă Cristi Pulhac e de părere că e foarte greu să i se găsească acum un înlocuitor tehnicianului.

I se cere degeaba demisia lui Ovidiu Burcă? Pulhac: "Nu-ţi vine nimeni la jumătatea campionatului"

Cristi Pulhac a adus în discuţie problemele cu banii de la Dinamo, care nu are fonduri pentru transferuri cu care să redreseze situaţia echipei, dar şi faptul că s-a ajuns de la jumătatea acest sezon, un moment foarte greu pentru a aduce un nou antrenor.

"Nu la nesfărşit, e clar asta. A fost cam ultimul meci în care au avut răbdare suporterii. Să vedem dacă el gestionează bine situaţia. Pleacă sau rămâne, dar merge cu acelaşi lot până în iarnă. Acum e foart e greu să vină un antrenor. Nu ai buget, vii la jumătatea campionatului, nu-ţi vine nimeni", a spus Cristi Pulhac, la Orange Sport.

După 14 meciuri jucate în sezonul în care a promovat nesperat, Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul din Superligă, cu doar 10 puncte acumulate, fără nicio victorie în ultimele cinci partide.

Afla mai multe despre: cristi pulhacdinamosuperligaovidiu burca 

viewscnt
Articole similare