Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-am avut niciodată un asemenea debut!” Sorin Buşu, complet dezamăgit după primul meci la Iaşi: ”Vreau să-mi cer scuze în faţa colegilor!”

”N-am avut niciodată un asemenea debut!” Sorin Buşu, complet dezamăgit după primul meci la Iaşi: ”Vreau să-mi cer scuze în faţa colegilor!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

”N-am avut niciodată un asemenea debut, în toată cariera mea n-am păţit ce am păţit în seara asta”  a mărturisit Sorin Buşu, de la Poli Iaşi.

”La prima fază când am greşit în prima repriză, portarul mi-a strigat simplu, eu am înţeles singur, am vrut să i-o opresc pe piept  să-i dau mingea lui, dar Romeo a fost în spatele lui, este greşeala mea, îmi cer scuze în faţa colegilor şi pe viitor nu se va mai repeta” a mai explicat fotbalistul care în minutul 66 şi-a trimis mingea în propria poartă: ”La autogol n-am văzut mingea, n-am avut reacţie, mi-a sărit mingea în picior şi a sărit în poarta noastră.  Ca echipă, nu am prestat un joc rău. Doar au fost acele greşeli personale care ne-au costat foarte mult”

Urmează pentru Poli Iaşi o deplasare dificilă la Arad, contra celor de la UTA: ”UTA e o echipă bună, chiar am jucat un meci amical contra lor săptămâna trecută la Sibiu, e o echipă bună, bine organizată, o să avem un meci greu. Dacă o să eliminăm greşelile personale, cu siguranţă o să ne întoarcem cu punct sau puncte” a mai spus Buşu.

Afla mai multe despre: sorin buşu 

viewscnt
Articole similare