Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-am fost mulţumit. Ce realizare a avut?". Gigi Becali nu s-a mai abţinut şi a pus la punct una dintre vedetele FCSB: "Eu spun ce văd"

"N-am fost mulţumit. Ce realizare a avut?". Gigi Becali nu s-a mai abţinut şi a pus la punct una dintre vedetele FCSB: "Eu spun ce văd"

Superliga

Comentarii

Cristian Manea nu s-a ridicat la pretenţiile lui Gigi Becali şi, dacă va continua cu aceleaşi evoluţii, finanţatorul FCSB nu va activa clauza de cumpărare a fundaşului dreapta, ales, recent, cel mai bun apărător român.

Problemele lui Cristi Manea la FCSB

Fundaşul dreapta a făcut un Campionat European perfect cu naţionala U21, dar transferul mult visat de la Apollon Limassol spre o echipă puternică din vestul Europei nu s-a mai realizat. Astfel, după titlul obţinut cu CFR Cluj, Manea a ajuns la FCSB, iar Becali a avut planuri mari cu el. 

Finanţatorul visa să încaseze cel puţin şapte milioane de euro de pe urma unui eventual transfer, dar fundaşul a dezamăgit. Introdus în meciul din campionat cu Poli Iaşi, Manea nu a convins şi a fost luat în colimator de Gigi Becali. 

"De Manea n-am fost multumit. Spuneţi-mi, ce realizare a avut?! Nu vreau să-l supăr, dar ce realizare a avut? A avut vreuna? Un sfert de oră n-am auzit numele lui pe comentariu! Să nu se supere, eu spun ce văd!", a spus Becali la PRO X.

Până în acest moment, Cristi Manea nu a avut loc în flancul drept al apărării, în urma evoluţiilor bune ale lui Alexandru Creţu, una dintre revelaţiile din lotul FCSB. Ex-jucătorul lui CFR Cluj a îmbrăcat de doar patru ori tricoul lui FCSB. 

Afla mai multe despre: cristi maneafcsbgigi becalitransfer manea 

viewscnt
Articole similare