Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-am fost prea curajoşi astăzi!” Tehnicianul lui Schalke a vorbit după înfrângerea clară suferită în faţa Borussiei. Reacţia lui Haaland

”N-am fost prea curajoşi astăzi!” Tehnicianul lui Schalke a vorbit după înfrângerea clară suferită în faţa Borussiei. Reacţia lui Haaland

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Schalke 04, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Germaniei, prima de după o pauză de două luni cauzată de pandemia de coronavirus.

Bundesliga este primul mare campionat din Europa care s-a reluat, iar Borussia Dortmund a făcut spectacol în Rivier Derby contra rivalei, Schalke 04. Pentru Borussia Dortmund au marcat Haaland ’29, Guerreiro ’45, ’63 şi T. Hazard ’48.

La finalul meciului, David Wagner, antrenorul formaţiei oaspete, a explicat după meci: ”A fost o prestaţie extrem de slabă din partea noastră şi fără îndoială, am meritat să pierdem. Din păcate, nu am fost suficient de curajoşi pentru acest meci. Trebuie să ne ridicăm şi să încercăm să oferim un altfel de fotbal din runda viitoare” a mărturisit Wagner, după meci.

Golgeterul Erling Haaland, autorul primului gol al campionatului după revenire a declarat după meci: ”În mod normal erau 80.000 în tribună, dar am ştiut că avem susţinerea fanilor de acasă şi nu ne-a fost teamă de nimic. Am ştiut tot timpul că vom câştiga şi aţi văzut că am avut control total. E un început bun”

Afla mai multe despre: david wagnerhaalandborussia dortmundschalke 

viewscnt
Articole similare