Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-am mai văzut CFR-ul atât de fragil”. Clujul, pus la zid de un fost jucător de la FCSB: ”Ia gol mult mai uşor” | EXCLUSIV

”N-am mai văzut CFR-ul atât de fragil”. Clujul, pus la zid de un fost jucător de la FCSB: ”Ia gol mult mai uşor” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este a doua clasată în Superligă. Lider este în continuare Farul Constanţa, cu doar un punct mai mult, în timp ce FCSB completează podiumul, fiind şi ea la o lungime în spatele campioanei, astfel că lupta la titlu este deschisă oricărui rezultat.

CFR Cluj a reuşit o singură victorie în play-off, chiar în cea mai recentă etapă disputată, 2-1 cu Sepsi, dar la finalul meciului spiritele s-au inflamat în ambele tabere.

În prezent, campioana României în ultimele cinci ediţii are parte, poate, de cel mai dificil sezon, unul în care este implicată direct în lupta la titlu cu alte două contracandidate, Farul şi FCSB.

”N-am mai văzut CFR-ul atât de fragil”. Campioana ultimilor cinci ani, pusă la zid de un fost jucător de la FCSB: ”Ia gol mult mai uşor” | EXCLUSIV

Despre şansele CFR-ului la un nou campionat câştigat a vorbit şi Florin Gardoş, care a subliniat că o vedea favorită pe gruparea lui Dan Petrescu până la intrarea în play-off.

Din acel moment, fostul internaţional român şi-a modificat preferinţa şi mizează acum pe entuziasmul şi foamea de performanţă a Farului lui Gică Hagi.

”Pe parcursul sezonului când am fost întrebat cine va câştiga titlul, am zis că CFR e favorită, deşi Farul juca bine. Pe lângă rezultate, a avut şi constanţă, dar în play-off m-am cam răzgândit.

N-am mai văzut CFR-ul să fie poate mai fragilă decât în anii trecuţi. Ia gol mult mai uşor.

După cinci ani în care câştigi titlul, poate să intervină o suficienţă, să nu mai ai acelaşi entuziasm pe care în momentul de faţă Farul îl are”, a declarat Gardoş, pentru Orange Sport.

În următoarea etapă, a cincea a play-off-ului, CFR Cluj va juca, în deplasare, cu Farul Constanţa, sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:30.

Prefaţa lui Dan Petrescu la Farul Constanţa - CFR Cluj

”Întâlnim echipa care a dominat până acum campionatul, care e încă favorită la titlu, fiindcă e pe primul loc. Dar mergem la victorie. 

Chiar dacă avem probleme de lot. Avem cinci jucători importanţi cu probleme, dintre care doi sigur nu fac deplasarea, Deac şi Camora.  Sunt primii doi căpitani ai echipei, care în ultimii doi ani au jucat toate meciurile în play-off.

Din păcate, trebuie să facem faţă şi fără ei în acest sezon, asta este realitatea. Nu avem ce să facem, mergem încrezători. Trebuie să dăm maximum! 

Este un meci foarte, foarte important. Nu decisiv, dar e foarte important. Trebuie să ne unim acum, să jucăm mai mult ca o echipă. 

Am mai jucat fără Deac şi fără Camora şi am câştigat. Sper să o facem şi acum", a declarat Petrescu, înainte de meci.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare