Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-am nevoie de director sportiv". Prima reacţie a lui Gigi Becali după plecarea lui Narcis Răducan

"N-am nevoie de director sportiv". Prima reacţie a lui Gigi Becali după plecarea lui Narcis Răducan

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a arătat extrem de nemulţumit de atitudinea lui Narcis Răducan din ultima perioadă. Conform sport.ro, finanţatorul celor de la FCSB l-a chemat la Palat pe fostul director sportiv pentru a îl trage la răspundere.

Conform sport.ro, Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de apariţiile publice ale lui Narcis Răducan din ultima perioadă. Lui Becali nu i-a plăcut ceea ce a spus Răducan despre fanii roş-albaştrilor, care ar putea pleca de la FCSB către CSA Steaua în eventualitatea unei promovări a echipei Armatei în Liga 1.

Finanţatorul vicecampioanei a fost deranjat şi de faptul că Narcis nu s-a luat de arbitri în momentul în care FCSB a fost dezavantajată. Becali a declarat însă că nu îl va chema înapoi pe Mihai Stoica la FCSB, chiar dacă relaţiile dintre cei doi s-au îmbunătăţit recent. 

"Nu şi-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă ca vine MM, m-am blocat când am văzut declaraţiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declaraţia asta pur şi simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajaţi de arbitri şi el a spus că arbitrajul a fost bun. 

Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus ca a fost penalty la Tănase, Narcis a zis ca e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se dă aşa ceva. L-am chemat la palat şi am reziliat contractul cu el", a declarat Gigi Becali pentru www.sport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbnarcis raducangigi becali 

viewscnt
Articole similare