Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-am spus asta nimănui!" Dezvăluirea lui Ţucudean: povestea spectaculoasă a transferului la Viitorul: "Mi-am spus: ăştia nu au vârf!"

"N-am spus asta nimănui!" Dezvăluirea lui Ţucudean: povestea spectaculoasă a transferului la Viitorul: "Mi-am spus: ăştia nu au vârf!"

Superliga

Comentarii

Transferat la începutul anului la CFR, George Ţucudean traversează probabil cea mai bună formă a carierei şi e în cursă pentru al treilea titlu de campion în Liga 1, cu tot atâtea echipe.

Atacantul care a înscris recent şi primul său gol în tricoul naţionalei a vorbit despre mutarea care i-a schimbat cursul carierei: transferul la Viitorul, într-un moment în care se pregătea să plece din ţară pentru a evolua la un club din Italia.

Ţucudean spune că el a fost cel cu ideea transferului la Viitorul şi l-a rugat pe Mircea Sandu să-l întrebe pe Gheorghe Hagi dacă nu are nevoie de un atacant, iar ce a urmat ştim cu toţii.

"N-am spus până acum la nimeni. Ţin minte că eram acasă, trebuia să semnez în Italia cu o echipă şi am văzut că Nimely are probleme cu inima, la Viitorul. Mi-am spus “ăştia nu au vârf”, joacă bine, joacă pentru atacant şi l-am sunat pe Mircea Sandu. Agenţii mei sunt Mircea Sandu şi Pigulea. L-am sunat pe Mircea Sandu şi l-am rugat să-l sune pe domnul Hagi să-l întrebe dacă nu au nevoie de vârf. A spus “da”, a doua zi am plecat la Constanţa, am semnat şi am avut noroc că prins două săptămâni de pauză, pentru că juca naţionala, şi m-am integrat foarte bine. În fiecare zi, ţin minte că a vorbit cu mine cam 15 minute, 20 de minute, o jumătate de oră, despre ideea lui de joc, la tablă, mi-a explicat foarte mult tactic şi apoi am pus în practică în teren", a declarat Ţucudean într-un interviu publicat de ProSport.

13 goluri a înscris Ţucudean în acest sezon al Ligii 1, fiind pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Ghohere (FCSB)

Afla mai multe despre: tucudeanviitorultransfercfr cluj 

viewscnt
Articole similare