Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-am spus-o niciodată!" Jucătorul de la naţională care l-a impresionat pe Mutu: "L-am analizat fără să ştie că e observat!"

"N-am spus-o niciodată!" Jucătorul de la naţională care l-a impresionat pe Mutu: "L-am analizat fără să ştie că e observat!"
Comentarii

Prezent la Telekom Sport în cadrul emisiunii Euro Center, Adrian Mutu a vorbit la superlativ despre Nicolae Stanciu, precizând că mijlocaşul Spartei Praga l-a impresionat în perioada în care "Briliantul" a făcut parte din staff-ul echipei naţionale.

Mutu spune că Stanciu dă dovadă de o seriozitate extraordinară în timpul antrenamentelor, iar presaţiile din ultimul timp nu sunt întâmplătoare.

  • Meciurile lui Nicolae Stanciu de la Sparta Praga se văd pe Telekom Sport! Vysocina Jihlava - Sparta Praga se joacă vineri, de la 18:30, în direct pe Telekom Sport 3

"Poate n-am spus-o niciodată, dar Nicuşor Stanciu este într-adevăr un jucător profesionist. E un băiat serios, profesionist. Am avut şansa să-l analizez, să-l observ de la distanţă, fără să ştie că e observat şi vezi un băiat care e preocupat de antrenamente, serios, care îşi face treaba şi asta se vede pe teren. Când ajung să ai astfel de prestaţii într-un campionat puternic, e o încununare a eforturilor pe care le face", a declarat Adrian Mutu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mutustanciuromania 

viewscnt
Articole similare