Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-ar fi intrat în vestiar". Ionuţ Gurău şi-a atacat colegii, Ovidiu Herea l-a auzit şi nu s-a ferit de cuvinte! | EXCLUSIV

"N-ar fi intrat în vestiar". Ionuţ Gurău şi-a atacat colegii, Ovidiu Herea l-a auzit şi nu s-a ferit de cuvinte! | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

În direct la Orange Sport, Ovidiu Herea (39 de ani) a avut o reacţie fermă după ce l-a auzit pe Ionuţ Gurău (25 de ani), portarul lui FCU Craiova 1948, după înfrângerea cu UTA (1-3, la Arad). Gurău şi-a desfiinţat colegii la flash-interviul de după penultima partidă din play-out-ul Superligii.

Ovidiu Herea a spus că, dacă s-ar fi întâmplat în vremea în care îmbrăca el tricoul Rapidului, Ionuţ Gurău n-ar fi intrat în vestiar şi ar fi trebuit să se ferească de colegii pe care i-a atacat. Fostul fotbalist nu s-a ferit de cuvinte, după ce l-a auzit pe goalkeeperul oltenilor.

Ovidiu Herea, despre declaraţiile făcute de Ionuţ Gurău: "Dacă ar fi vorbit aşa, n-ar fi intrat în vestiar!"

După meciul UTA - FCU Craiova 1948 3-1, Ionuţ Gurău a făcut declaraţii cu care şi-a atacat unii colegi, declaraţii care vorbesc de la sine despre situaţia reală cu care se confruntă echipa din Bănie, aflată pe loc retrogradabil. Ovidiu Herea l-a auzit şi nu s-a ferit de cuvinte.

"N-ar mai fi intrat în vestiar, dacă ar fi vorbit aşa. Bine nu-i era. Mai ales pe drumul spre Craiova, era bine să fi stat pe ultimul scaun", a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Ionuţ Gurău, după UTA - FCU Craiova 1948 3-1: "Am fost jalnici, noroc că am mai scos eu, putea să fie 4-0 la pauză!"

Ionuţ Gurău, portarul lui FCU Craiova 1948, a făcut declaraţii tari după ce a încasat 3 goluri de la UTA, la Arad, cu FCU Craiova 1948.

„Am fost jalnici, mă apăram doar cu cei doi fundaşi centrali, noroc că am mai scos eu. Putea să fie 4-0 la pauză. Fundaşii laterali plecau şi nu se mai întorceau înapoi, mă apăram fără ei. Fotbalul nu se joacă doar pe talent. Trebuie să fim o echipă, să tragem unul pentru altul.

Uitaţi în acest meci! Echipa adversă dă pasă în faţa porţii şi marchează. Noi scăpăm doi cu portarul şi ratăm. Nu mai pot să stau în poartă, am tensiunea 200 la fiecare meci. Îmi vine să merg eu în teren să dau cu capul.

Chiar am vorbit cu colegii, că acest meci e ca o finală, se pare că nu au înţeles. Speranţe mai am, că am câştigat cu U Cluj, poate ne trezim şi facem un meci bun. Acum stăm la mâna rezultatelor. Să vedem dacă putem să ne câştigăm meciul”, a declarat Ionuţ Gurău.

Afla mai multe despre: ovidiu hereaionut guraufcu craiova 1948declaratiisuperliga 

viewscnt
Articole similare