Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-are timp de regrete! Două dintre cele mai mari cluburi din Europa l-au contactat pe Arsene Wenger: ”Ştiu sigur asta”

N-are timp de regrete! Două dintre cele mai mari cluburi din Europa l-au contactat pe Arsene Wenger: ”Ştiu sigur asta”

Premier League

Comentarii

David Dein, fost vicepreşedinte la Arsenal şi omul care l-a adus pe Wenger în 1996, spune că managerul ”tunarilor” este foarte curtat de cluburi importante. Arsene Wenger a anunţat că va pleca în vară de la Arsenal.

Wenger pleacă de la Arsenal, club la care a scris istorie în ultimii 22 de ani. În ciuda performanţelor slabe din ultimele sezoane, se bucură însă în continuare de o cotă foarte bună. David Dein, fost vicepreşedinte la Arsenal, susţine că Wenger a fost căutat inclusiv de Real Madrid şi PSG. Francezii l-au numit până la urmă pe Thomas Tuchel, dar Real Madrid s-ar putea despărţi în vară de Zinedine Zidane.

Însă Dein susţine că nu sunt singurele oferte pe care Arsene Wenger le are. Printre altele, a fost căutat inclusiv de conducerea Federaţiei Engleze de Fotbal:

”Va împlini 69 de ani în octombrie, dar este într-o formă extraordinară. De când l-am întâlnit şi până în prezent s-a menţinut într-o formă foarte bună. Are o minte foarte activă şi atât de multe cunoştinţe despre fotbal. Ştiu sigur că a fost abordat de câteva dintre marile cluburi din lume, cred că Real Madrid şi PSG. Naţionala Angliei l-a căutat, de asemenea. Nu va duce lipsă de oferte. Am fost sunat personal de mai mulţi oameni care mi-au spus să vorbesc cu el. Nu va duce lipsă de oferte, dacă îşi caută un job”, a declart David Dein, citat de As.com.

Afla mai multe despre: arsene wengerarsenalreal madrid 

viewscnt
Articole similare