Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„N-aş mai putea să mai duc încă un an de zile aşa”. Dani Coman îşi anunţă despărţirea de Astra: „Trebuie să mă liniştesc!”

„N-aş mai putea să mai duc încă un an de zile aşa”. Dani Coman îşi anunţă despărţirea de Astra: „Trebuie să mă liniştesc!”

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a retrogradat, aseară, în Liga 2!

„N-aş mai putea să mai duc încă un an de zile aşa”. Dani Coman îşi anunţă despărţirea de Astra: „Trebuie să mă liniştesc!”

Viitorului preşedintelui clubului Astra Giurgiu, Daniel Coman, este incert, după retrogradarea echipei în Liga 2.

Coman a mărturisit că i-ar fi greu să o ia de la capăt şi să mai lucreze încă un an în condiţii grele!

„Vom afla cu toţi zilele următoare ce se întâmplă cu Astra. Vom vedea ce decide Niculae, finanţatorul nostru. Sunt multe motive pentru care s-a ajuns în situaţia asta. Eu nu sunt omul care să mă vait. Sunt momente grele pentru întregul club, pentru jucători. Ei trebuie să meargă mai departe, să îşi vadă de carieră, de familie.

„N-aş mai putea să mai duc încă un an de zile aşa”

E greu de spus dacă rămân. Trebuie să mă liniştesc, să mă gândesc la greşelile pe care le-am făcut şi eu. Toţi avem o parte de vină. N-aş mai putea să mai duc încă un an de zile aşa. Nu aş mai putea..
Sunt echipe care s-au desfiinţat imediat după ce au luat campionatul. De aia şi spun că nu domnul Niculae are vina principălă. Cu toţii suntem!”,
a declarat Dani Coman în direct la Look Sport.


La finalul acestui play-out, Astra şi Poli Iaşi au retrogradat direct, FC Voluntari şi Hermannstadt au încheiat pe locurile de baraj de menţinere/retrogradare, în timp ce Chindia şi Viitorul s-au calificat în semifinala de play-off pentru Conference League.

Cuvinte de laudă la adresa lui Niculae

Preşedintele lui Astra a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ioan Niculae, patronul clubului care se află după gratii.
„Niculae e un bărbat ambiţios, indiferent de greutăţile prin care a trecut a ţinut echipa în viaţă. Nu i-a fost uşor, dacă ne punem în locul dânsului ne dăm seama că nu putea face mai mult”, a conchis Coman.

Echipa din Giurgiu a fost campioana României în sezonul 2015-2016, primul cu sistem play-off - play-out, Cupa României, în sezonul 2013-2014 şi Supercupa României, în 2014 şi 2016.

Promovată prima dată în prima ligă în 1998, Astra a retrogradat anterior ultima dată în 2009.

Clubul s-a confruntat cu mari probleme financiare după ce patronul Ioan Niculae a fost condamnat la închisoare.

Clubul din Liga 1 la care ar putea ajunge Dani Coman: "A fost întotdeauna o opţiune pentru mine". Ce a spus despre Ioan Niculae

Afla mai multe despre: astra giurgiudani comanioan niculae 

viewscnt
Articole similare