Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-au avut încredere! Un club uriaş din Europa a vrut să-l cumpere pe Haaland pentru echipa de tineret. Dezvăluirea unui megatransfer ratat

N-au avut încredere! Un club uriaş din Europa a vrut să-l cumpere pe Haaland pentru echipa de tineret. Dezvăluirea unui megatransfer ratat

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (19 ani) e unul dintre cei mai bine cotaţi tineri fotbalişti ai momentului, cu un randament de excepţie, iar Borussia Dortmund l-a transferat fără să stea pe gânduri după ce a observat prestaţiile sale din Liga Campionilor. Haaland putea ajunge, însă, la un alt club puternic din Europa.

Borussia Dortmund a transferat un super jucător cu "doar" 20 de milioane de euro, având în vedere cotele la care ajunsese mercato înainte de pandemia de COVID-19. Atacantul norvegian putea semna cu altă forţa din Europa înainte de a bate palma cu Dortmund, dar agentul său, Mino Raiola, a explicat de ce nu s-a mai realizat mutarea.

Haaland trebuia să semneze cu Juventus: "Voiau să-l ia ca să joace la U23!", a anunţat Raiola, pentru La Repubblica, acesta fiind motivul principal pentru care Erling Haaland nu a semnat cu "Bătrâna Doamnă". Acum, în ciuda pandemiei, vârful de atac al nemţilor de pe Signal Iduna Park e cotat la 72 de milioane de euro şi poate face subiectul unei super afaceri.

Real Madrid deja se interesează de transferul lui Haaland. Florentino Perez vrea să facă o super tripletă în atactul madrilen: Mbappe, Haaland, Hazard!



În contractul cu Borussia Dortmund, Erling Haaland nu are nicio cale de "scăpare" spre Real Madrid până în vara lui 2022. Atunci, norvegianul va costa 75 de milioane de euro, dar în prezent şefii formaţiei germane nici nu se gândesc să accepte vreo sumă mai mică de 100 de milioane de euro.

Erling Haaland a marcat 41 de goluri şi a livrat 10 pase de gol în 34 de meciuri jucate la RB Salzburg şi Borussia Dortmund în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: erling haalandtransferjuventusborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare