Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-au mai câştigat din octombrie, dar ilfovenii de la Chiajna cred că pot câştiga meciul cu FCSB de luni seară

N-au mai câştigat din octombrie, dar ilfovenii de la Chiajna cred că pot câştiga meciul cu FCSB de luni seară

Concordia Chiajna

Comentarii

Adrian Falub a intrat deja în febra meciului cu FCSB şi e gata să îi aducă prima înfrângere lui Teja de la preluarea mandatului.

"Fotbalul este matematică până la urmă. Trebuie să ne gândim cum putem integra jucătorii nou-veniţi într-un plan tactic, să-i aducem cât de cât din punct de vedere fizic şi după aceea să schimbăm un pic mentalitatea fiindcă este clar că ceva s-a întâmplat.

FCSB este un adversar dificil pentru noi, dar o să încercăm să jucăm şi să vedem ce putem obţine din acel meci. Suntem echipa care îşi propune să crească de la meci la meci. Când pierzi atâtea meciuri cineva greşeşte şi atunci noi trebuie să aducem o energie pozitivă. Suferim în defensivă pentru că nu interpretăm bine fazele, noi încă suntem deficitari pentru că am avut foarte puţin timp", spune Falub. 

Jules Iloki, mijlocaş Chiajna, spune: "Jucăm acasă cu FCSB şi vrem să obţinem un rezultat bun, deci trebuie să intrăm cât mai motivaţi pentru a reuşi să câştigăm. Ştiu că este un club mare în România, dar în cele 90 de minute sperăm să obţinem un rezultat bun"

Afla mai multe despre: adrian falubsteauafcsbchiajna,  

viewscnt
Articole similare