Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N'Zonzi, după calificarea în sferturile de finală ale Champions League: ”Este pentru prima oară în istoria clubului. Va fi o noapte superbă pentru noi”

N'Zonzi, după calificarea în sferturile de finală ale Champions League: ”Este pentru prima oară în istoria clubului. Va fi o noapte superbă pentru noi”
Comentarii

Formaţia FC Sevilla s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, în returul optimilor competiţiei.

Mijlocaşul Steven N'Zonzi a declarat la finalul partidei că nu se aştepta ca echipa engleză să practice un joc atât de defensiv.

”A fost o noapte mare. Cred că este meritată calificarea, nu e ca şi cum nu am fi jucat, nu e ca şi cum nu ne-am fi creat şanse de gol. Deci cred că este meritată

Ambele echipe ar fi putut câştiga, dar am făcut-o noi. Este o premieră în istoria clubului şi suntem foarte fericiţi.

Nu mă aşteptam să joace un astfel de meci, ştiu că au jucători foarte buni, sunt o echipă foarte puternică, dar am fost surprins că noi am avut mingea atât de mult. Şi ei au avut posesie, dar credeam că ne vor presa mai mult”, a declarat Steven N'Zonzi la finalul partidei cu Manchester United.

Spaniolii vor face noapte albă. ”Da, ne aşteaptă o sărbătoare nebună. Cum am spus, este pentru prima oară în istoria clubului, va fi o noapte superbă pentru noi”, a mai spus mijlocaşul.

Afla mai multe despre: champions leaguemanchester unitedsevilla,  

viewscnt
Articole similare