Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, i-au făcut un cadou inedit fiului lor, Dylan: ”A fost o decizie a familiei”

Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, i-au făcut un cadou inedit fiului lor, Dylan: ”A fost o decizie a familiei”

Alte sporturi

Comentarii

Peste doar trei luni, Dylan, fiul Nadiei Comăneci va împlini vârsta de 18 ani.

Elev la un colegiu din Oklahoma, băiatul "Reginei" gimnasticii mondiale este atras de sport. În special de sporturile cu motor. Unde se descarcă multă adrenalină. Aşa se face că periodic, Dylan participă la raliuri conducând maşina tatălui său. Chiar dacă în copilărie şi adolescenţă, fiul Nadiei şi al lui Bart  Conner a cochetat cu mai multe sporturu printre care: gimnastică, înot, schi, baschet sau fotbal, în cele din urmă pasiunea lui s-a axat pe sporturile puternice. Cu mulţi cai putere. 

Zilele trecute, chiar dacă un pic în avans fată de ziua lui de naştere, Nadia şi Bart i-au făcut un cadou inedit. O mică bijuterie, evident cu mulţi cai putere. Este vorba despre o barcă cu motor.

" A fost decizia familiei. Sigur ca s-a bucurat foarte mult. Şi pot spune că se descurcă foarte bine la volanul ambarcaţiunii", a precizat Nadia pentru Orange Sport.

Vrea să-i arate casa în care s-a născut

Dylan a fost cu părinţii lui în România doar când avea câţiva ani. 

"Mi-am propus să vin împreună cu el în ţară şi să-i arăt cât mai multe locuri frumoase. A văzut multe imagini din România şi i-au plăcut foarte mult. Aş vrea să ajungem şi la Oneşti pentru a-i arăta casa în care am copilărit", a mai spus Nadia pentru Orange Sport. 

Vine la premiera filmului "Nasty"

Chiar dacă nu a mai fost în ţară de ceva timp, "Zeiţa" de la Montreal şi-a anunţat prezenţa la premiera filumul "Nasty" dedicat vieţii legendarului Ilie Năstase. " Sunt convinsă că va fi un film foarte bine primit de public din ţară şi nu numai".

Afla mai multe despre: nadia comanecibart connerdylan 

viewscnt
Articole similare