Experiențe împreună.
You are here:

Nainggolan: ”Cuiva îi lipseşte personalitatea”. Reacţia lui Răzvan Marin la această declaraţie. Cei doi sunt colegi la Cagliari

Nainggolan: ”Cuiva îi lipseşte personalitatea”. Reacţia lui Răzvan Marin la această declaraţie. Cei doi sunt colegi la Cagliari

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a oferit o reacţie după ce Radja Nainggolan a declarat săptămâna trecută că ”cuiva îi lipseşte personalitatea”, fiind nemulţumit de rezultatele slabe ale echipei sale, Cagliari.

Radja Nainggolan a avut o izbucnire în urmă cu o săptămână, după ce Cagliari a pierdut cu 0-2 în faţa Veronei, chiar pe teren propriu. Fostul mijlocaş al lui Inter şi AS Roma şi-a criticat colegii şi a afirmat că ”cuiva îi lipseşte personalitatea”.

Starul belgian a evitat să rostească însă un nume. La interviurile de dinaintea meciului cu Inter Milano, Răzvan Marin a fost întrebat dacă a fost deranjat de afirmaţia colegului său de la Cagliari. Internaţionalul român a avut o reacţie reţinută.

Reacţia lui Răzvan Marin după ce Nainggolan a acuzat că ”cuiva îi lipseşte personalitatea”

Răzvan Marin şi Radja Nainggolan au făcut pereche la Cagliari, în meciul pierdut cu 1-0 în faţa lui Inter Milano. De altfel, cei doi sunt consideraţi pentru cei mai buni jucători de la Cagliari. Chiar înainte de meci, Marin a fost întrebat despre declaraţia dată de Nainggolan în urmă cu o săptămână.

Răzvan Marin a avut o reacţie echilibrată şi spune că Radja Nainggolan încearcă, prin experienţa uriaşă pe care o are, să-i ajute foarte mult pe ceilalţi jucători.

”Cu Radja vorbesc des, chiar şi în franceză, o limbă pe care o avem în comun. Are o mare experienţă şi a jucat la niveluri foarte ridicate. El ne oferă multe sfaturi. Cu siguranţă vom vorbi în vestiar”, a comentat Răzvan Marin, citat de calciocasteddu.it.

Leonardo Pavoletti, colegul său din atacul lui Cagliari, a fost însă ceva mai acid. Jucătorul în vârstă de 32 de ani susţine că Radja Nainggolan ar fi trebuit să facă acea afirmaţie în faţa vestiarului, nu în public.

”În timpul săptămânii am vorbit despre mai multe lucruri. În anumite privinţe, Radja are dreptate, dar cu siguranţă acest lucru ar trebui să rămână în vestiar”, a spus Leonardo Pavoletti.

Fără victorie în ultimele cinci etape, Cagliari se află într-o situaţie dificilă. Echipa lui Răzvan Marin se află pe loc retrogradabil, la cinci puncte în spatele lui Torino, care este pe prima poziţie ce asigură salvarea.

viewscnt
Articole similare
Fost barman si fotomodel la New York, acum antrenorul momentului in Europa FOTO