Experiențe împreună.
You are here:

Nairo Quintana a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei

 Nairo Quintana a câştigat etapa a XVIII-a a Turului Franţei

Ciclism

Comentarii

Columbianul Nairo Quintana (Movistar) a câştigat, joi, etapa a XVIII-a a Turului Franţei, prima din Munţii Alpi, desfăşurată pe o distanţă de 208 kilometri, între Embrun şi Valloire.

Francezul Romain Bardet (AG2R La Mondiale) a trecut linia de sosire al doilea, la un minut şi 35 de secunde de învingător, iar Alexei Luţenko din Kazahstan (Astana) a fost al treilea, la două minute şi 28 de secunde.

Francezul Julian Alaphilippe (Deceunink) a sosit pe locul 14, la cinci minute şi 18 secunde de câştigător, dar păstrează tricoul galben, cu un avans de o secundă şi jumătate faţă de ocupantul locului 2 la general, columbianul Egan Bernal (Ineos). Francezul a pierdut o jumătate de secundă faţă de Bernal, în acestă etapă, rutierul columbian urcând pe locul 2, în locul britanicului Geraint Thomas (Ineos), care a coborât pe 3, la un minut şi 35 de secunde de lider.

Etapa a XIX-a, de asemenea montană, va avea loc, vineri, între Saint-Jean-de-Maurienne şi Tignes, pe o lungime de 126,5 kilometri.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe