Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naomi Osaka este de neoprit. Japonze a ajuns la cea de-a 23-a victorie consecutivă după calificarea în sferturi la Miami

Naomi Osaka este de neoprit. Japonze a ajuns la cea de-a 23-a victorie consecutivă după calificarea în sferturi la Miami

Sporturi

Comentarii

În ultimii 20 de ani, doar 5 jucătoare de tenis au reuşit să lege 23 de victorii la rând în turneele feminine. Serena şi Venus Williams, Victorie Azarenka, Justine Henin şi acum Naomi Osaka.

Naomi Osaka s-a calificat pentru prima oară în carieră în sferturile de finală de la Miami. Japoneza a reuşit a 23-a victorie în circuitul feminin.

Favorită numărul 2 la câştigarea trofeului, aceasta a trecut fără emoţii de Elise Mertens, scor 6-3 6-3. În ultimii 20 de ani, doar 5 jucătoare de tenis au reuşit să lege 23 de victorii la rând în turneele feminine. Serena şi Venus Williams, Victorie Azarenka, Justine Henin şi acum Naomi Osaka.

Osaka va juca cu Maria Sakkari în semifinale, Jucătoarea din Grecia a trecut în tie-break-ul setului decisiv de americanca Jessica Pegula.

"Este emoţionant. Am crescut urmărind jucătoarele evoluând aici. Este cu totul special. Este unul dintre turneele mele favorite şi m-am întristat pentru că nu am reuşit să trec de prima săptămână în precedentele ediţii.", a spuns jucătoarea de pe locul 2 mondial despre turneul de la Miami.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: naomi osaka 

viewscnt
Articole similare