Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naomi Osaka, înainte de duelul cu Halep de la Dubai: "M-a durut enorm ce s-a spus!" Cum îşi explică ultima decizie

Naomi Osaka, înainte de duelul cu Halep de la Dubai: "M-a durut enorm ce s-a spus!" Cum îşi explică ultima decizie

Tenis

Comentarii

Naomi Osaka (1 WTA) şi Simona Halep (2 WTA) sunt principalele favorite ale turneului de la Dubai. Cele două vor intra în luptă începând din optimi şi s-ar putea întâlni în semifinalele turneului.

Indiferent de rezultatul, Osaka îşi va păstra poziţia de lider mondial, obţinută după ce a câştigat Australian Open.

Osaka vine la acest turneu fără antrenorul Sascha Bajin, după ce s-a despărţit surprinzător de omul care a ajutat-o să urce pe primul loc WTA.

Japoneza a vorbit deschis despre situaţia creată, precizând că semnele despărţirii erau vizibile încă din timpul Australian Open şi nu au nicio legătură cu banii, aşa cum s-a speculat.



"Ce ştiu în primul rând e că toata lumea crede că problema a fost una financiara, dar nu a fost aşa. Pentru mine, acesta este unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am auzit. Având în vedere că eu calătoresc peste tot cu echipa, îi văd mai mult decat pe familia mea, nu le-aş face niciodata aşa ceva.

Cred că principalul motiv este ca nu voi pune succesul deasupra fericirii mele. De asta am luat decizia. Nu voi spune nimic rău despre el, desigur, sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile pe care le-a facut. Nu aş putea veni acum să spun ceva negativ.

Lucrurile începuseră să meargă în această direcţie din Australia şi cred că mai mulţi oameni ar fi putut observa asta, dacă vedeau modul în care interacţionam. Nu vreau ca despărţirea să aibă loc în termeni negativi pentru că el e cel care m-a făcut să mă deschid în faţa oamenilor, deci nu am vrut să fie ceva ostil
" a spus Osaka inainte de turneul din Dubai.

S-a despărţit de antrenor după ce urcat pe locul 1 WTA

Japoneza Naomi Osaka a anunţat, luni, că germanul Sascha Bajin nu va mai fi antrenorul ei. Numărul 1 mondial nu a precizat motivele despărţirii.

"Îi mulţumesc pentru munca depusă şi îi doresc mult succes pe viitor", a scris sportiva japoneză pe Twitter.

Osaka şi Bajin lucrau împreună din 2017. În primul an de colaborare a lui Bajin cu Osaka, sportiva japoneză a câştigat primul său titlu WTA, la Indian Wells, şi primul său trofeu de grand slam, la US Open.

De asemenea, ea a ajuns alături de Bajin de la numărul 68 mondial, la numărul 1 mondial, după victoria de la Australian Open.

Sascha Bajin a fost recompensat anul trecut cu titlul de antrenorul anului.

Afla mai multe despre: osaka 

viewscnt
Articole similare