Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naomi Osaka pierde surprinzător în faţa Mariei Sakkari şi încheie astfel seria de 23 de meciuri fără înfrângere

Naomi Osaka pierde surprinzător în faţa Mariei Sakkari şi încheie astfel seria de 23 de meciuri fără înfrângere

Sporturi

Comentarii

Sakkari s-a impus cu 6-0 6-4 după o serie de 5 game-uri la rând în setul secund. Este primul meci pierdut de Osaka din luna februarie.

Maria Sakkari reuşeşte surpriza zilei în turneul de la Miami. Jucătoarea din Grecia o elimină pe japoneza Naomi Osaka şi pune astfel capăt unei serii incredibile de 23 de victorii la rând adunate de numărul 2 mondial.

Poate mai şocantă decât vestea eliminării jucătoarei din Japonia de la turneul din Miami este modul în care aceasta a pierdut. Sakkari s-a impus cu 6-0 6-4 după o serie de 5 game-uri la rând în setul secund. Este primul meci pierdut de Osaka din luna februarie a acestui an. Prin această înfrângere, campioana de la Australian Open pierde orice şansă de a trece pe primul loc în clasamentul WTA la finalul turneului de la Miami.

Sakkari o va înâlni pe canadianca Bianca Andreescu în semifinale. Andreescu s-a calificat după victorie în set decisiv la Sara Sorribes Tormo. În cealaltă semifinală, australianca Ashleigh Barty, locul 1 WTA, va juca împotriva Elinei Svitolina.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: naomi osaka 

viewscnt
Articole similare