Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli a început testarea jucătorilor pentru Coronavirus! Mertens şi colegii săi, dar şi stafful tehnic, vor fi testaţi din trei în trei zile

Napoli a început testarea jucătorilor pentru Coronavirus! Mertens şi colegii săi, dar şi stafful tehnic, vor fi testaţi din trei în trei zile

Serie A

Comentarii

Jucătorii echipei Napoli au fost vizitaţi la domiciliu de asistenţi medicali care i-au supus la teste pentru coronavirus şi vor fi testaţi pentru noul virus din 3 în 3 zile. Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anunţat că pe 4 mai jucătorii vor putea relua antrenamentele individuale.

Vicecampioana Italiei, Napoli, a început, luni, testarea pentru coronavirus a jucătorilor şi a tuturor persoanelor din jurul echipei, respectiv 50 de oameni. Fotbaliştii au fost vizitaţi la domiciliu de asistenţi medicali, care le-au luat o probă de sânge, pentru a vedea dacă este vreun sportiv sau membru al clubului infectat cu noul virus.

Planul grupării de pe San Paolo este ca jucătorii să fie testaţi din 3 în 3 zile, ceea ce înseamnă că până la reluarea antrenamentelor individuale, aceştia vor fi verificaţi de trei ori. Duminică seară, 26 aprilie, premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anunţat că pe 4 mai fotbaliştii vor putea începe antrenamentele individuale, iar pe 18 mai cele cu echipa.

După aproximativ două luni de antrenamente acasă, jucătorii se vor întoarce la centrul sportiv Castel Volturno. Primele pregătiri vor fi inedite, se vor putea antrena doar şase fotbalişti pe zi. Astfel vor fi grupaţi doi câte doi, pe cele trei terenuri de la centrul echipei Napoli. Jucătorii vor veni echipaţi de acasă, iar la finalul pregătirii vor merge la domiciliul lor pentru a face duş. Vicecampioana Italiei a anunţat că vestiarele vor rămâne închise.



În cazul în care toată echipa va fi testată negativ până la 18 mai, atunci formaţia se va reuni şi va începe antrenamentele în format normal. Sezonul 2019-2020 din Serie A s-ar putea relua începând cu 14 iunie.

Afla mai multe despre: napolitestecoronavirus 

viewscnt
Articole similare