Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli a pierdut la "masa verde" cu Juventus şi a fost depunctată un punct, după ce nu s-a prezentat la meciul cu Juventus

Napoli a pierdut la "masa verde" cu Juventus şi a fost depunctată un punct, după ce nu s-a prezentat la meciul cu Juventus

Serie A

Comentarii

Napoli nu s-a prezentat la meciul de la Torino, împotriva lui Juventus, din etapa cu numărul trei din Serie A, după ce doi jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

După ce Piotr Zielinski şi Eljif Elmas au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, autorităţile locale din Napoli i-a interzis echipei antrenate de Gennaro Gattuso să iasă din oraş şi în consecinţă să se prezintă la meciul cu Juventus, de pe Allianz Stadium. 

Jucătorii lui Juventus s-au prezentat la meci, chiar dacă Napoli nici nu plecase din oraş. Comisia de disciplină din Serie A a decis că Napoli nu a avut motive suficiente pentru a cere ca partida să fie reprogramată, astfel că Juventus a câştigat meciul cu 3-0. În plus, Napoli a fost penalizată şi cu un punct pentru că nu s-a prezentat la meci. 

Astfel, echipa din sudul Italiei are cinci puncte după trei etape. În primele două, elevii luI Gattuso au învins Genoa şi Parma.

Napoli este a doua echipă din Serie A, în acest sezon, care a pierdut un meci la "masa verde", după AS Roma. În prima etapă, Hellas Verona a câştigat cu 3-0 meciul cu gruparea capitolină, chiar dacă pe teren a fost egalitate. Roma l-a înregistrat pe Amadou Diawara pe lista jucătorilor sub 22 de ani, chiar dacă împlinise deja 23 de ani. 

Afla mai multe despre: juventus napoli 

viewscnt
Articole similare