Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli - FC Barcelona 1-1. Verdict amânat: totul se decide pe Camp Nou! Griezmann şi Mertens au marcat, catalanii au dominat repriza a doua

VIDEO | Napoli - FC Barcelona 1-1. Verdict amânat: totul se decide pe Camp Nou! Griezmann şi Mertens au marcat, catalanii au dominat repriza a doua
Comentarii

Napoli - FC Barcelona s-a terminat 1-1, pe San Paolo. Stadionul s-a "aprins", după golul lui Mertens din minutul 30, dar Griezmann i-a salvat pe catalani, cu reuşita sa din minutul 56. Deşi a dominat total repriza a doua, Barcelona n-a mai reuşit să marcheze, iar calificarea se decide pe Camp Nou, pe 18 martie.

LIVE VIDEO | Napoli - FC Barcelona 1-1 (Mertens 30 / Griezmann 56)

Echipele de start:

  • FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Firpo - Rakitic, Busquets, De Jong - Messi, Griezmann, Vidal
  • Rezerve: Neto - Arthur, Lenglet, Puig, Collado, Ansu Fati, Araujo, Akieme
  • Napoli: Ospina - Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, M. Rui - F. Ruiz, Demme, Zielinski - Callejon, Mertes, Insigne
  • Rezerve: Meret - Luperto, Hysaj, Allan, Elmas, Politano, Milik

Min. 90+6: Final de meci pe San Paolo. Surpriză: Napoli obţine un egal, deşi a fost dominată copios de Barcelona în repriza a doua. Totul se va decide pe Camp Nou, pe 18 martie.


Min. 62: Ocazie Napoli! Ter Stegen blochează in-extremis un şut al lui Callejon, din marginea careului, după ce a fost găsit excelent de Fabian Ruiz.


Min. 60: Ocazie Napoli! Insigne l-a driblat pe Pique, în marginea careului, a intrat în careu şi a tras, dar Ter Stegen a apărat!


Min. 56: GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL FC BARCELONA! Busquets trimite o pasă filtrantă în dreapta, spre Semedo, care preia şi centrează în careu, pentru Griezmann. Francezul înscrie şi egalează pe San Paolo!


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+1: Pauză.


Min. 42: Ocazie Napoli! Manolas trage cu latul, fără preluare, după ce Callejon a trimis o centrare din dreapta, după o diagonală lungă direct din apărare. Mingea trece puţin pe lângă poarta lui Ter Stegen.


Min. 30: GOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL NAPOLI! Elevii lui Gattuso recupereaza o minge în apropierea careului Barcelonei, după o greşeală a lui Firpo, Zielinski îi pasează în dreapta lui Mertens, care trage fără speranţe pentru Ter Stegen. E 1-0 pentru Napoli, "vulcanul" San Paolo a erupt!


Min. 27: Messi scapă spre poarta lui Ospina, încearcă să-i paseze lui Griezmann, în stânga, dar mingea e blocată de apărarea napoletanilor. Prima ocazie importantă a partidei de pe San Paolo.


Min. 1: A început meciul!


20:56 Avem echipele de start!


Meciurile directe dintre Napoli şi FC Barcelona au fost întotdeauna extrem de interesante. Chiar dacă cele două s-au întâlnit până acum doar în partide amicale,  iar catalani par mari favoriţi, cel puţin pe hârtie, dubla manşă se anunţă a fi foarte echilibrată. Cu mult mai experimentatul Carlo Ancelotti pe banca tehnică, Napoli a ieşit dintr-o grupă cu Liverpool, Salzburg şi Genk, iar FC Barcelona a obţinut calificarea în optimile de finală, după ce a câştigat grupa pe care a avut-o cu Borussia Dortmund, cu Inter şi cu Slavia Praga.

Napoli - FC Barcelona LIVE VIDEO, marţi, ora 22:00, Telekom Sport 1

Imediat după plecarea lui Carlo Ancelotti, care a demisionat în urma scandalurilor dintre oficialii clubului şi jucători, Napoli l-a adus pe banca tehnică pe Gattuso. Fostul mijlocaş al lui AC Milan a revitalizat echipa şi are acum şase victorii obţinute în ultimele şapte partide disputate. Napoli a reuşit să câştige meciuri extrem de dificile, precum au fost cele cu Juventus, din Serie A, şi cu Lazio sau Inter, din Cupa Italiei. În plus, napoletanii s-au impus şi în deplasări pe terenuri grele în campionat, iar acum sunt pe locul 6 în Serie A şi au reintrat în cursa pentru un loc de cupe europene la finalul sezonului.

De partea cealaltă, FC Barcelona pare şi ea că a trecut peste eliminarea din sferturile Cupei Spaniei, după 0-1 la Athletic Bilbao, iar acum are trei victorii consecutive în La Liga. Fără starurile Dembele şi Luis Suarez, Lionel Messi continuă să facă spectacol în tricoul catalanilor. În ultima partidă disputată de FC Barcelona, atacantul argentinian a marcat de patru ori în victoria obţinută cu 5-0, pe propriul teren, în faţa lui Eibar.

Napoli - FC Barcelona LIVE VIDEO, marţi, ora 22:00, Telekom Sport 1

Nu rataţi manşa tur a întâlnire Napoli - FC Barcelona, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: napolifc barcelonaliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare