Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli îşi vinde unul dintre cei mai buni jucători la o rivală din Serie A! Detaliile afacerii

Napoli îşi vinde unul dintre cei mai buni jucători la o rivală din Serie A! Detaliile afacerii

Serie A

Comentarii

Napoli este pe punctul de a ceda unul dintre cei mai importanţi jucători la o rivală din Serie A. Dorit şi de Juventus, polonezul Milik urmează să semneze cu o altă echipă din Italia, anunţă Gazzetta dello Sport.

Arkadiusz Milik, 26 de ani, atacant, urmează să plece de la Napoli după patru ani la echipa din sudul Italiei. Gazzetta dello Sport scrie că Napoli şi AS Roma sunt aproape de o înţelegere pentru transferul vârfului polonez. 

Potrivit sursei citate, Aurelio De Laurentiis, proprietarul clubului Napoli, este mulţumit de propunerea celor de la Roma: 20 de milioane de euro, plus alte cinci sub formă de bonusuri. De Laurentiis este chiar la reşedinţa lui din Roma, acolo unde se află în izolare, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus. 

32 de milioane de euro i-a costat Milik pe cei de la Napoli în 2016, atunci când a fost transferat de la Ajax, iar începutul a fost catastrofal. Polonezul s-a accidentat grav şi a lipsit mai multe luni de pe teren, dar odată revenit s-a dovedit a fi o piesă importantă în angrenajul echipei. În sezonul trecut, Milik a marcat 14 goluri pentru Napoli în 36 de meciuri. Contractul său expiră vara viitoare. 

Afla mai multe despre: milikas roma 

viewscnt
Articole similare